SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA Suzana ženi sina, otkrila sve detalje: Jedva čekamo da postanemo baka i deka
Foto: Ataimages

Sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel, kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na ludi kamen

Kako je Suzana Jovanović otkrila, njen naslednik će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani 19. maja sledeće godine.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - istakla je Suzana.

Pročitajte još: Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom

- Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - dodala je Suzana Jovanović.

Foto: Ataimages

 

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - rekla je Suzana, pa dodala:

- Ja sam njima reka da porade po tom pitanju (prim.aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće - zaključila je pevačica.

PRSTENJE, NARUKVICE S BRILIJANTIMA, DIJAMANTI Vidoje ostavio Nikolini u nasledstvo nakit vredan stotine hiljada evra

Komentari (1)

Loading
ZZ

14.05.2022 00:13

Srecno brate! Neka bude srecno i dugovecno,a Sale i Suza da budu deda i baba.