OTEO MIKROFON HRVATSKOJ PEVAČICI Sramno ponašanje izraelskog predstavnika na Evroviziji naišlo na ogromnu osudu javnosti, ovo se do sada nije desilo
Printscreen

Trenutak sa priprema za ovogodišnju Evroviziju 2022 koji je izmamio lavinu komentara i prozivki, bio je kada je Majkl Ben Dejvid oteo mikrofon iz ruku hrvatskoj pevačici Miji Dimšić.

Naime, Mia je uradila intervju na tirkiznom tepihu i na zahtev novinara, otpevala svoju omiljenu pesmu Evrovizije iz ranijih godina, a Dejvid, koji joj se prvi pridružio, nasilno ju je prekinuo otevši joj mikrofon iz ruku.

- Daj mi mikrofon! - vikao je.

- Bezobrazno je, makar i bila šala - napisao je neko.

Pročitajte još: Godinama MILJENIK ŽENA, a na ovoj fotki ga niko NE PREPOZNAJE: Evo kako je pre 30 godina izgledao NAJVEĆI srpski predstavnik "sentiša"

- "Kako neko može da misli da je ovo normalno ponašanje", "Odvratno, "Kakav narcis", "Znam da neću glasati za njega" , "Jadna Mia", "Kakav uobraženi momak" - nastavili su da se žale fanovi Evrovizije.

- Mora da nauči kako granice funkcionišu. Jedno je ponašati se zaigrano ili ogovarati, a drugo biti grub - napisao je jedan korisnik Reddita.

Dejvid je najkon toga rekao Miji da ode jer je ovo njegov trenutak -, ali je ubrzo počeo da se smeje i grli je, iako je upitno kako je ona razumela celu situaciju. "Šala, šala...", vikao je izraelski kandidat na odlasku.

NAKON ŠTO JE BACILA I GAZILA ZASTAVU SVOJE DRŽAVE Otkriveno ko je skandalozna predstavnica Severne Makedonije kojoj preti izbacivanje sa Evrovizije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading