NISU MIRISALI NA ZAPRŠKU Ceca se na snimanju "Zvezda Granda" skockala od glave do pete, a onda bez dlake na jeziku progovorila o jačem polu (FOTO)
Ataimages

Najveća balkanska zvezda Svelatala Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju popularnog tamičenja "Zvezde Granda" u beloj, atraktivnoj kombinaciji.

Naime, ona je za ovu priliku obukla čipkasti korset, sako i šorts, što je ukombinovala sa bordo čizmama. A u prvom planu bile su njene zgodne noge, ali i dekolte.

NISU MIRISALI NA ZAPRŠKU Ceca se na snimanju

Foto: Printscreen/instagram

Ceca je ovoga puta progovorila o čudnim jelima koje je probala.

Pročitajte još: Otkriveno ko je donirao POLA MILIONA evra za Vukana: Košarkaš je SRPSKOG porekla, a ovako ga je opisala dečakova mama

- To je poznato, ja sam mesojed. Jela sam meso od različitih divljih životinja. Jedino što nikada nisam mogla da probam su puževi, kad se setim kako oni izgledaju, stvarno ne mogu. Ali sam probala zmiju, zebru, noja, meso od ajkule, krokodila - rekla je Ražnatovićeva, pa dala svoj sud da li su bolji kuvari muškarci ili žene.

NISU MIRISALI NA ZAPRŠKU Ceca se na snimanju

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa ne znam. Tu se radi o ljubavi. To su ljudi što to mnogo vole da rade i zato je to sve tako ukuno. Ali nisam imala nijednog muškarca koji miriše na zapršku - rekla je Ceca.

KAD ME VIDI TAKVU ON JE NERVOZAN Seka Aleksić priznala šta joj Veljko zamera već 10 godina: To je moja najveća greška

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading