PRETUČEN DARKO LAZIĆ? Pevač sav u modricama, oglasio se putem društvenih mreža (FOTO)
Foto: Ataimages

Pevač Darko Lazić u žižu javnosti dospeo je zbog njegovog skandala sa policijom, nakon čega je ponovo napravio prestup u zakonu. Međutim, Lazića ni to nije smirilo, pa je nastavio da vodi život kao što je to radio i ranije, pa je tako na jednom nastupu se opustio uz koju čašicu više, što je i pokazao na Instagram profilu. 

Međutim, kako su storiji prolazili, Lazić je bio sve opušteniji, a onda je u jednom trenutku snimak bio jeziv. Naime, Darko je bio sav u modricama, a niz nos mu se slivala krv. To ga nije sprečilo da peva, pa je nastavio da se veseli, a na kraju je bilo jasno o čemu se radi.

PRETUČEN DARKO LAZIĆ? Pevač sav u modricama, oglasio se putem društvenih mreža (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još: Putinova navodna LJUBAVNICA po treći put trudna: Ovako je reagovao RUSKI PREDSEDNIK na ovu radosnu vest

Lazić je iskoristio filter na Instagramu, koji izgleda kao da vas je neko pretukao i da vam se krv sliva niz lice, pa je Darko odlučio da se našali i upotrebi ga.

PRVA IZJAVA NIKOLINE PIŠEK O SMRTI MUŽA Voditeljka kroz suze jedva izustila ovo, slomljena od bola

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ahana

09.05.2022 14:59

Bolesnik,mora da je bio pod jakim narkotikom.Na lečenje,hitno

Nadica

09.05.2022 21:54

Ovog gmaza stvarno neko treba da sredi već jednom . Idiot , seljacina , bitanga , ološ najgori. I prestanite više tj skinite sa portala sve odvratne slike kojecijih smrdljivih nogu i nokata najodvratnijih , sram vas bre bilo, povraća mi se i sve lažne lekove kojekakvih lopova!!!!!!!