ZA DŽABE JEDE I PIJE Alo! otkriva kako se prema Konstrakti ophode u Italiji, a evo i da li će je njena porodica bodriti u Torinu
Foto: Dejan Briza

Drugo polufinalno veče 66. Evrovizije, zakazano za 12. maj, na kome će nastupiti naša ovogodišnja predstavnica Konstrakta je sve bliže. S obzirom na to da su naporne generalne probe prošle, Ana Đurić i njen tim imaju malo više slobodnog vremena i nekoliko dana za uživanje, a Alo! ekskluzivno saznaje šta se zdravoj umetnici dešava na ulicama Torina.

Kako otkriva izvor blizak timu i pevačici, ona u Italiji uživa status istinske zvezde kojoj građani i fanovi prilaze na svakom koraku.

Konstrakta

Foto: Dejan Briza

 

- Anin karakterističan i konceptualni nastup je izazvao veliku pažnju u Italiji. Ona se ponaša sasvim normalno, po prirodi je susretljiva, ali ni njoj nije jasno šta joj se sve ovde dešava - počinje izvor, i opisuje situacije:

Pročitajte još: Ljubinka Klarić otkrila NEPOZNATE detalje sa snimanja serije "Moj rođak sa sela": Ovo sigurno niste znali o Vojinu Ćetkoviću!

- Poslednjih nekoliko dana ona ima malo više slobodnog vremena pa je rešila da izlazi, šeta i poseti znamenitosti grada u kome će se takmičiti. Šetnje traju prilično dugo jer na svakom koraku joj neko priđe i zamoli je za autogram ili za selfi. Ono što je svima interesantno je to što joj najviše prilaze Italijani koji obožavaju njenu pesmu „In corpore sano“ i gotovo je svi kada je vide na ulici pozdravljaju karakterističnim pokretima ruku koji su deo njene koreografije - dodao je izvor.

ZA DŽABE JEDE I PIJE Alo! otkriva kako se prema Konstrakti ophode u Italiji, a evo i da li će je njena porodica bodriti u Torinu

Foto: Dejan Briza

 

Izvor navodi da to nije sve jer posebnu čast Konstrakta doživljava u kafe barovima i restoranima koje posećuje.

- Ovde je ushićenje izuzetno veliko kada se Ana negde pojavi. Pre neko veče ona je sa timom svratila u jedan restoran, a gazda je bio van sebe od sreće i ponosa što je baš ona došla u njegov lokal. Ceo personal se fotografisao s njom, tretirali su je kao kraljicu kojoj ništa tokom večeri nije smelo da zafali. Preporučivali su joj jela i vina, a kada je došlo vreme da se plati gazda za to nije hteo ni da čuje. Insistirao je da to bude poklon od njega u znak zahvalnosti što je izabrala baš njegov restoran i učinila mu ogromnu čast - priča izvor, i naglašava da je i sama Konstrakta pomalo zbunjena ovakvim tretmanom, ali da sa strasnim Italijanima nema rasprave, već se ponaša onako kako oni žele.

ZA DŽABE JEDE I PIJE Alo! otkriva kako se prema Konstrakti ophode u Italiji, a evo i da li će je njena porodica bodriti u Torinu

Foto: Dejan Briza

 

- U Italiji su mere predostrožnosti zbog koronavirusa i dalje na visokom nivou. Pored toga što se maske nose u svim zatvorenim prostorijama, nijedan učesnik ne može da uđe na probu u arenu bez negativnog testa. Kako je sa svima, tako je i sa našom delegacijom koja se testira na svaka dva do tri dana - kaže izvor za Alo!.

Iako je bilo govora da će Konstraktu porodica bodriti na nastupu na Evroviziji, do toga ipak neće doći.

- Anini suprug i deca neće dolaziti u Torino, bodriće je iz Beograda u direktnim televizijskim prenosima. Ana je rešila da strogo odvoji javno od privatnog jer se i u Srbiji trudi da svoju porodicu zaštiti od medija i gužve, koja se oko nje stvorila nakon pobede na „Izboru za pesmu Evrovizije 22“ - kaže izvor za Alo!.

PONOSNA NA ĆERKU Ceca Ražnatović progovorila o Anastasijinom biznisu, pa otkrila kada će prvi put nastupati zajedno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading