NE ČUJEMO SE, NEMA RAZLOGA Otkriveno kakvo zapravo mišljenje ima Zvezdan Terzić o njegovoj nesuđenoj priji, Ceci Ražnatović
Foto: Alo/ilustracija

Generalni direktor Fudbalskog kluba "Crvena zvezda", Zvezdan Terzić osvrnuo se na odnos sa porodicom, najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, sa čijom ćerkom je njegov sin Kostadin bio nekada u vezi.

Zvezdan je priznao da se ne čuje sa Cecom, niti sa Anastasijom, ali da su mu uvek drago kada slučajno sretne nekog od njih.

NE ČUJEMO SE, NEMA RAZLOGA Otkriveno kakvo zapravo mišljenje ima Zvezdan Terzić o njegovoj nesuđenoj priji, Ceci Ražnatović

FK Crvena zvezda

 

- Pa ne čujemo se, ne viđamo se, ali ja volim tu porodicu. I malog Veljka, malu Anastasiju i Cecu. Ali jednostavno nemamo zajedničke teme i razlog da se čujemo i vidimo. Kad god se vidimo, vidimo se u nekoj najsrdačnijoj atmosferi. Kad god bi im trebalo nešto, ja bih im uvek pomogao - otvoreno je rekao Terzić.

Da podsetimo, sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić, bio je prva ljubav Anastasije Ražnatović, a kada su raskinuli, mlada muzička zvezda, je istakla da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima.

POZNATI VODITELJ SE POVLAČI SA MALIH EKRANA Šok odluka Dejana Pantelića nakon duge borbe sa opakom bolešću

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading