OTKRIO PRAVU ISTINU Nakon optužbi da je Lazić pijan i drogiran nasrnuo na gitaristu, za Alo! se oglasio njegov menadžer Enes
Pink printskrin

Uz ime Darka Lazića često stoje skandali, a ovoga puta u javnost je procurela vest da je pevač najpre fizički nasrnuo na menadžment kluba u kojem je pevao, a potom i na kolege iz benda.

Naime, kako je izvor ispričao, Darko je pod dejstvom alkohola i droge napao menadžere jer mu nisu dali sav ugovoren honorar, a kada su muzičari tražili svoj novac, on je i na njih nasrnuo.

OTKRIO PRAVU ISTINU Nakon optužbi da je Lazić pijan i drogiran nasrnuo na gitaristu, za Alo! se oglasio njegov menadžer Enes

Pink printskrin

 

Sada se za Alo! oglasio Lazićev menadžer, Enes Hadžić, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

- To su neistiniti tračevi. Klub u kojem je Darko pevao držim ja, i znam šta se dešavalo. Svaki Lazićev nastup je izuzetno posećen, klub je bio krcat, a atmosfera odlična - rekao je najpre Darkov menadžer Enes, koji je potom objasnio kako u pomenutom lokalu funkcioniše sistem isplate muzičara.

- Darko nije imao potrebe da pregovara za sopstveni, ili honorar benda. U klubu postoji radni bend koji je angažovan zasebno od pevača. Darko sa njima nema dodirnih tačaka, sem toga što su kolege, ne isplaćuje ih on- objašnjavao nam je menadžer.

- Postoji menadžment kluba i menadžeri koji garantuju za isplatu. Bilo da dođe jedna osoba ili 10.000 ljudi, svaki izvođač dobije ugovoreni honorar – objasnio nam je Enes.

PRVI INTERVJU IZ TORINA Konstrakta ekskluzivno za Alo! otkrila kako teku pripreme za Eurosong, publici poručila jedno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading