POKAZALA SAVRŠENU FIGURU Voditeljka se skinula u kupaći kostim i ostavila pratioce bez daha, u ovakvom izdanju je retko viđamo (FOTO)
Printscreen

Fotografija Ane Mihajlovski, odnosno nekoliko objava na društvenim mrežama, potpuno su razoružale njene pratioce, budući da ih je voditeljka ostavila u čudu.

Tajna izgleda atraktivne voditeljke nesumnjivo je u izbalasiranoj ishrani, kao i u trenizima, budući da joj se doslovno svaki mišić ocrtava.

Pomenute fotografije, naročito su se dopale pripadnicima jačeg pola, koji su joj ostavljali komentare, ali i njenim pratiteljkama, koje su doslovno očarane i teže istoj liniji kakvu ima Ana.

Pročitajte još: Znate li ko je DRAVCO? Danas NAJVEĆA srpska zvezda, a nekada je gradio karijeru u Nemačkoj i dobio njihovo UMETNIČKO ime

Podsetimo, nekadašnja voditeljka Ana Mihajlovski nedavno je skrenula pažnju domaće javnosti novim promenama na svom licu i telu.

DOSTA JE GOLOTINJE, MORALA JE DA NAM SE DESI KONSTRAKTA Pevačica o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Došla, objasnila, otišla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading