U BRAKU SE GODINAMA NISU SLAGALI Ovako izgleda bivša žena Nenada Kneževića Kneza, neverovatno je koliko Ksenija liči na nju (FOTO)
Instagram

Pevač Nenad Knežević Knez ima dve ćerke, a jedna od njih je mlada i talentovana pevačica Ksenija Knežević.

Knez se razveo 2013. godine od bivše supruge Nine, sa kojom je i dobio naslednice. Na Ninu, kako mnogi kažu, Ksenija izuzetno liči.

Foto: Printscreen Facebook

 

Iako je talenat za muziku nasledila od oca, čini se da je lepotu nasledila od majke, a tome svedoče Ninine fotorafije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Pročitajte još: On je Konstraktina najveća KONKURENCIJA: Zbog PREEMOTIVNOG teksta pesme plače CELA EVROPA, evo kome je posvećena

Pevač je svojevremeno izjavio da je razvod došao kao posledica dugogodišnjeg neslaganja.

Foto: Printscreen Facebook

 

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu - nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez jednom prilikom na temu razvoda za "Stori".

ČIST LUKSUZ Ovako izgleda kuća Aca Pejovića od 800.000 evra, u pitanju je prava palata

Komentari (0)

Loading