SANJA ĆE NAPREDOVATI KAO SOLO PEVAČ, ONA NAJBOLJE PEVA Seka Aleksić progovorila o raspadu Uraganki
MasanoriJošida/Alo!

Vest koja je odjeknula, ali nije iznenadila javnost, jeste ta da su se članice ženskog sastava „Hurricane“ raspale. 

Naime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić odlučile su da nastave solo karijeru, a njihovu odluku prokomentarisala je i Seka Aleksić.

- Malo mi je krivo zbog raspada Uraganki, ali toliko više nisu mogle da skrivaju koliko se ne podnose međusobno da je već postalo i jako neprijatno - glasio je jedan tvit korisnika ove društvene mreže, na koji se nadovezala Seka.

- Mislim da će Sanja kao solo mnogo više da napreduje. Peva tako dobro da je neuporedivo sa 90 odsto pevača. Ona je vrhunski pevač - napisala je Aleksićeva.

SANJA ĆE NAPREDOVATI KAO SOLO PEVAČ, ONA NAJBOLJE PEVA Seka Aleksić progovorila o raspadu Uraganki

Tviter printskrin

 

 

Podsetimo, u zvaničnom saopštenju za medije, Uraganke su objasnile da će zajedno nastupati do septembra, nakon čega im se putevi razilaze.

- U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni a koja može biti održana do novembra. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pesama koje će obeležiti i zaokružiti rad i uspeh grupe Hurricane u ovoj postavci. Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje - glasilo je u saopštenju.

SANJA ĆE NAPREDOVATI KAO SOLO PEVAČ, ONA NAJBOLJE PEVA Seka Aleksić progovorila o raspadu Uraganki

MasanoriJošida/Alo!

 

 

- Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko meseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina.Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah. Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom - rekao je njihov PR tim. 

DARKO JE EMOTIVNO NEZREO, NAMERNO JE RIZIKOVAO ŽIVOT Dušica iznela šokantne detalje noći u kojoj je Lazić priveden

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading