DARKO DUGUJE NOVAC SVOJOJ ĆERKI Ana Sević po prvi put progovorila o odnosu sa Lazićem, a evo šta je rekla i za Barbaru Bobak
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ana Sević već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa Danielom Nedeljkovićem sa kojim je nedavno dobila drugo dete, a sada je pevačica po prvi put prokomentarisala odnos sa bivšim mužem Darkom Lazićem.

- Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno - rekla je Ana koje je nakon što je ćerkica Sena napunila godinu dana, na svet pre dva meseca donela i sina Simeona.

Foto: Alo.rs

 

- Nekada se preforsiram jer nisam neko ko ume da se odmara. Naravno da se desi da se umorim, jer ne umem da stanem i povučem ručnu ni da prilegnem i odmorim se. Lorena ide u školu, pa smo se uigravali i po tom pitanju. Sena je energična devojčica koja istražuje i upoznaje svet oko sebe, ali njihovi osmesi olakšavaju sve- objasnila je pevačica, pa otkrila odnos svojih ćerki.

- Njih dve imaju posebnu vrstu ljubavi i istopim se svaki put kada vidim te zagrljaje i odnos koji imaju. Lorena je jako odgovorna i nežna, uživa da provodi vreme sa sekom, a Sena je bukvalno obožava - iskreno je rekla ona, i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Daniel je otac i suprug u pravom smislu te reči. Moja velika podrška i oslonac. Generalno, funkcionišemo kao jedno od samog početka, odličan smo tim i ne postoje njegovi i moji poslovi. Sve radimo zajedno, a u dvoje je sve lakše.

Ana je objasnila i da je nakon porođaja napravila pauzu u karijeri, jer nije želela da ponovi grešku iz prve trudnoće.

- Nedostaje mi normalan život pre svega. Da se vidim sa prijateljima, familijom, da ne strepimo od zagrljaja i druženja. Da možemo da putujemo kao nekada, jer mi sada ni to ne predstavlja satisfakciju, svuda je ogromna tenzija. Posao sam stavila po strani jer sam sama donela takvu odluku. Povukla sam se maksimalno i sa društvenih mreža, uopšte iz svega sto je javno. Tako se osećam i želim da budem u skladu sa sobom. To znači da sam sa svojom decom non-stop i uživam u svakoj sekundi. Svoj posao sam uvek gledala prvenstveno kao na zadovoljstvo, nešto u čemu uživam pa tek onda kao na nešto što mi donosi novac. Nigde neće pobeći, a prioriteti su prioriteti. Izvukla sam pouku iz prve trudnoće kada sam radila do osmog meseca trudnoće i dva meseca posle porođaja već sam bila na poslu. Velika greška, ali tada sam tako razmišljala. Vreme leti i ne želim da propustim nijedan sekund njihovog odrastanja i mislim da nema poslovne satisfakcije koja to može nadomestiti - rekla je ona i istakla da se oseća ispunjeno.

- Osećam se predivno, ispunjeno i pomalo umorno - kaže Ana.

Barbaru poštujem

Ana je prokomentarisala i Barbaru Bobak koja donedavno bila u emotivnoj vezi sa Darkom Lazićem.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Sa Barbarom su otvorene karte, ona je takav lik i to mi se sviđa. Sve dok je neko sa kim moje dete povremeno provodi vreme korektan prema njoj i ja ću maksimalno poštovati tu osobu.

JAVNO OBELODANILA SVE Prvi intervju Barbare Bobak nakon burnog raskida sa Darkom Lazićem, spomenula nasilje i alkohol

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading