CRKLA SAM KADA SAM ČULA ZA SLAĐU Zlata Petrović danima plakala kada je čula da je Đanijeva supruga bolesna
Printscreen

Pevačica Zlata Petrović mnogo se potresla kada je saznala da je supruga njenog kolege Đanija bolesna.

- Nisam u svađi sa Đanijem, u daleko bilo, ali nisam mogla da dođem na proslavu koju su organizovali. Slađa me je zvala, oni su to brzinski nešto organizovali odmah istog dana kada im se snajka i porodila. Ja sam čestitala, meni je taj restoran čak i blizu bio, ali me je grlo nešto jako bolelo, nisam mogla ni da pričam. Poslala sam sina Jovana u ime naše porodice, on je bio i mnogo se lepo proveo - rekla je, a zatim naglasila da će na svadbu sigurno doći.

Printscreen

 

- Nego šta! Rekla sam Đaniju da dolazimo. I mi babe malo da zaigramo. Biće to za 500 zvanica, pa se nadam da ćemo u veselju i da oženimo njegovog Miloša. Trajkovići su mi jako bliski. Oni redovno dolaze kod mene na slavu. Njegova deca me mnogo vole i što mi je jako važno i bitno druže se sa mojim Mikijem i Jovanom - rekla je Zlata, pa nastavila:

Printscreen

 

- Jao, pa crkla sam kada sam čula za Slađinu bolest i rak bubrega. Čitala sam po portalima i nisam mogla da verujem. Sve sam mislila da je to laž, da to ne može da bude istina. Odmah sam zvala Đanija, ali mi se niko nije javljao od njih. Oni su bili valjda u šoku, pa nikome nisu ni rekli šta se dešava sa Slađom, dok se sve nije završilo. Tek posle tri dana Đani mi se javio i rekao da je sve istina i da je, srećom, na kraju ispalo dobro. Ma idi, preplakala sam tih dana. Oni su jadni preživeli šok. Bog je poslao zbog prehlade kod lekara, a otkriše nešto užasno. Srećom, Slađa se sada oporavlja i vraća se normalnom životu - ispričala je pevačica.

BIO JE ZVEZDA RIJALITIJA "KAFE ZALE" Iliju Boksera svi znaju po ovoj čuvenoj rečenici, a kafana u Krnjači je zbog njega postala popularna

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading