NIJE PLATIO STRUJU, DAO JE MENI NOVAC Ljupka Stević otkrila šta joj se dogodilo na nastupu, a njega reakcija je šokirala sve
Foto: Alo.rs

Ljupka Stević poznata je po svojoj iskrenosti koja je često koštala u životu, a sada je pevačica ispričala anegdotu koja joj se nedavno desila nakon nastupa. 

Naime, Ljupki se nedavno javila jedna žena koja joj se požalila na svog muža. Naime, prema tvrdnjama nepozante gospođe, njen muž je otišao na nastup Stevićeve, gde joj je dao 300 evra bakšiša, zbog čega sutradan nije imao novac da plati račun.

Foto: TV Pink printscreen ilustracija

 

- Istina je, javila mi se žena i rekla da nema da plati struju jer mi je njen muž dao novac na nastupu. Evo javno kažem, refundiraću ženi 300 evra sa merakom samo da se javi gospođa da joj vratim- rekla je Ljupka u emisiji "Amidži šou", pa priznala da tog čoveka ipak ne može da se seti galantnog gospodina:

Foto: TV Pink printscreen ilustracija

 

- Ne mogu da se setim, jer niko mi nije dao odjedno 300 evra, ja bih zapamtila sigurno tog čoveka. Verovatno je bilo u više navrata, pa nisam zapazila, ali vratiću i sada, ako se bude javila... Da mi je dao 5.000 evra razmislila bih da li bih vratila, ali 300 nije problem - kroz smeh je poručila pevačica.

OD OCA BEBE SAM SE RASTALA U PRVIM MESECIMA TRUDNOĆE Bojana Ristivojević prvi put o misterioznom partneru

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading