Emina i Mustafa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno "da" svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

NIJE PLAĆAO ALIMENTACIJU, A SAD PRAVI SVADBU OD 200.000 EVRA? Bivši muž Emine Jahović gostima plaća avion i hotel, a ovo su svi detalji

Alo

 

Kako se pisalo, na proslavi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period. Na sajtu ovog luksuznog smeštaja proverili smo cene, za dve noći, koliko gosti ostaju, koštaju u proseku 500 evra. To znači da će samo za smeštaj, pevač dati čak 40 hiljada evra. Ako se uzme u obzir da su cene avionskih karti u proseku između 300 i 500 evra, za taj luksuz Mustafa će platiti oko 30 hiljada evra.

NIJE PLAĆAO ALIMENTACIJU, A SAD PRAVI SVADBU OD 200.000 EVRA? Bivši muž Emine Jahović gostima plaća avion i hotel, a ovo su svi detalji

Foto: Printscreen/instagram

 

Veliki broj turskih zvezda pevaće na tri dana slavlja, za šta će Sandal platiti oko 100 hiljada evra. Kada je hrana u pitanju, sve će biti u organizaciji hotela, što će ga koštati oko 20 hiljada evra, pišu turski mediji. Oni dodaju da će se služiti i najskuplji šampanjac, a biće i vatromet za koji će dati deset hiljada evra. Suma sumarum, Mustafu će sve ovo koštati 200 hiljada evra, što je za njega sitnica, s obzirom na to da je jedan od najpopularnijih pevača u Turskoj.

Pročitajte još: Mata Hari - koristili su je za špijuniranje i ples: Njen život se tragično završio, dok je poslenju igru izvela na "kiši metaka"

Inače, njegova bivša žena Emina Jahović tužila ga je prošle godine, jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, sud je suspendovao slučaj. Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Emina i Mustafa

Foto: Printscreen/instagram

 

TAKI DAO ĐANIJU 5.000 EVRA Majin otac se provodio sa Aleksandrom Subotić i njenim mužem, a ovaj njegov potez se prepričava

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

03.05.2022 10:00

Emina je klasična sponzoruša. Sandal joj napravio vilu u pazaru ali to neće da kaže. Derala ga kao ovcu dok mu nije prekipelo