VEĆ PLJUŠTE POHVALE Konstrakta održala prvu probu u Torinu, a ovakve reakcije se za Srbiju ne pamte (FOTO)
Printscreen/Twitter/EurovisionSongContest

Ana Đurić Konstrakta juče ujutru je sa svojom ekipom otputovala u Torino na predstojeću Evroviziju, na kojoj će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Naime, danas je Konstrakta imala priliku da održi prvu probu i da oseti prostor u areni, a nakon toga je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio njene fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

- Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju peškira njenih pet pratećih pevača - stoji u Tviter objavi.

Pročitajte još: Udala se MARINA ĆOSIĆ: Glumica se venčala u VEOMA SMELOJ venčanici koja obara s nogu, prve asocijacije su STRAST i SEKSEPIL

Podsetimo, ono što je novo jeste da će se Konstrakti na nastupu pridružiti i voditeljka Slagalice Kristina Radenković. Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju menjati upravo Kristina.

PREDIVAN PREOBRAŽAJ NINE RADULOVIĆ Voditeljka objavila fotografiju, fanovi oduševljeni prizorima, a svi se pitaju samo jedno

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading