MUZIKA I EMOCIJE SU POVEZANE Poznati pevač progovorio o vezi sa Editom Aradinović
Promo

Edita Aradinović je oduvek bila misteriozna kada je u pitanju njen privatan život. Svojim izgledom i raskošnim glasom privlači veliku pažnju, a mnogi se pitaju da li ima novog dečka.

Fotografija koja je privukla veliku pažnju jeste ona na kojoj je Edita sa Nemanjom Antonićem, članom nove muške grupe "Klon", koji čine on i poznati tiktokeri Stanko i Stanoje Budimkić.

Iako ta fotografija nije novijeg datuma, mnogima je i dalje interesantna. "Prelepi ste", "Koliko ljubavi na jednoj slici" - samo su neki od komentara, dok poznata pevačica na pitanja o tome da li je bila u vezi sa kolegom nije dala odgovor. 

Da je neka veza između Nemanje i Edite postojala, govori i činjenica da su snimili zajednički cover španske pesme „Me olvidé respirar”. Kroz njihovo pevanje oseća se jaka ljubavna emocija i hemija koja ostavlja utisak kao da reči pesme posvećuju jedno drugom. 

Pročitajte još: Na ovoj FOTOGRAFIJI je imala samo četiri godine: Danas jedna od najzgodnijih pevačica, a oduvek je znala čime će se BAVITI, da li je prepoznajete?

Na koncertu koji je Edita održala preko jedne muzičke platforme takođe je ukrstila glas sa Nemanjom, otpevavši pesmu "Blud i nemoral" koju je Nemanja komponovao za nju i Acu Pejovića a publika ih je uporedila sa Lejdi Gagom i Bredlijem Kuperom. 

MUZIKA I EMOCIJE SU POVEZANE Poznati pevač progovorio o vezi sa Editom Aradinović

Promo

 

Na pitanje da li je između Edit i Nemanje bilo nešto više od prijateljstva, član grupe "Klon" odgovorio je vrlo interesantno. 

- Muzički, da. Emotivno, ne. Ali, muzika i emocije su povezane - rekao je on za 24sedam.

Da li je Nemanja upravo ovim odgovor potvrdio nagađanja, zaključite sami, no svakako mnogi misle da bi njih dvoje bili idealan par.

 

MUZIKA I EMOCIJE SU POVEZANE Poznati pevač progovorio o vezi sa Editom Aradinović

Printscreen

 

TRI PUTA HAPŠENA I UVEK SE VRAĆALA NA POSAO Kristina Ferari se bavi prostitucijom, plaća paprene kazne, a ovo su svi detalji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading