TAMARA ĐURIĆ KRIVI SEBE ZA NESUGLASICE U BRAKU Starleta priznala zašto se svađa s mužem, a evo da li se razvodi
E-stock

Tamara Đurić otkriva da li je istina da se razvodi budući da se o njenom ljubavnom statusu nedeljama unazad spekulisalo. Poznata rijaliti zvezda i starleta otkriva pravu istinu o odnosu s Nikolom i otkriva da li u njihovom braku uopšte postoje razmirice.

- Nije tačno, ne razvodim se! Zato što u svakom braku ima nesuglasica. Ja sam po prirodi dosta nervozna i umem da donosim brze odluke. Nije lako sa mnom, posebno Nikoli koji je zaista dobar muž i otac.

Pričalo se da ti je smetalo što skita i izlazi s drugim devojkama?

Zar misliš da pored mene sme da skita i izlazi?! Nikad niko u životu nije izašao u grad bez mene, posebno on. Za tri godine naše veze nikada nije išao u provod bez mene. Možda nekad ja odem ranije kući, ali i on je kroz pola sata tu.

Pa šta je onda problem?

Nas dvoje imamo neke druge nesuglasice. Kao što sam već rekla, umem da budem teška osoba. On ima svoju čistačicu, ja svoju… On je tolerantan, a ja sam ta koja izaziva sukobe. Ja sam transparentna, sve pričam kako jeste. Ne bih imala problem da kažem da postoji neki drugi muškarac ili žena koji su se umešali u našu vezu. Sve se svodi na impulsivne reakcije. Ja sam živela drugačije i onda sam promenila taj ritam i došlo je do konfuzije, ali u suštini, to je normalno. Što kaže Dara Bubamara, nekad pritisnem pogrešno dugme, pa kažem i šta ne treba.

MUŽ GORICE POPOVIĆ JE VELIKI MUZIČAR Njega mnogi znaju iako se krije od medija

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading