ZABRANJEN IM JE PRISTUP NA SVIM DRUŠTVENIM MREŽAMA Luna i Marko progovorili o negativnim komentarima
Alo.rs/Dejan Briza

Luna Đogani nakon učešća u rijalitiju susrela se sa velikom osudom naroda, a sada su ona i Marko Miljković otkrili kako reaguju na negativne komentare. 

Oni su progovorili o svom novom domu u koji su se uselili pre četiri meseca, kao i planovima za budućnost.

- Mene uopšte ne dotiču osude. Ne mogu da dođu do mene, postoji zid. Ne želim da se zamaram, ne želim da mi bilo šta pokvari dan nekog tamo ko nema pametnija posla. Zabranjen im je pristup, na svakoj društvenoj mreži. Čitam komentare na našem kanalu koji su svi lepi. Sada svaka šuša može da komentariše. Krivo mi je, volela bih da se to promeni više zbog dece i ljudi koji to ne mogu da podnesu - ispričala je Luna u emisiji "Grand magazin", pa se osvrnula na nekretninu koju su nedavno pazarili na Bežanijskoj kosi.

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

- Uselili smo se pre četiri meseca, dobro smo se organizovali, nosila nas je euforija. Snimali smo svakog dana i nije nam teško palo. Bilo je trzavica, ali ništa spektakularno. Mnogo ranije smo krenuli organizaciju, kao da sam znao kako će da bude. Majstori su malo kasnili, ali su sve savršeno odradili. Svaku stavku odradili smo za tri meseca. Dva meseca nismo imali ogledalo u kupatilu. Meni je zamisao bila da do Nove godine bude sve spremno - rekao je Marko, a Luna je dodala:

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

- Razmišljali smo i kako ćemo da menjamo, Marko voli da sve zna unapred, ja da sam se sama selila nikad se ne bih preselila. On je precizan i brzo smo se preselili zbog toga. Ja volim da sređujem unutra, najviše sam uživala u sređivanju bebine sobe - rekla je Luna u pomenutoj emisiji.

SMRŠALA SAM 4 KILOGRAMA Konstrakta otkrila koliko su pripreme za Evroviziju uticale na nju

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

30.04.2022 23:43

Svoji na svom u svakom pogledu! Porodica za svaku pohvalu a Mia je princeza koja je preslatka

Aleks

08.05.2022 10:47

Ma da veoma vazne osobe u nasem zivotu pogotovo klozetarka visoko skolovana.