MOLIM SUPRUGA DA NE IZLAZIMO IZ KUĆE Goca Tržan progovorila o depresiji i psihičkim padovima
Nikola Todorović/Alo!
Dok su se mnoge njene kolege vinule u zvezde, Goca Tržan otkrila je koliko je skromnost važna. Pevačica je otvoreno progovorila o depresiji, kao i padovima koje je u životu doživela.

- Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem. Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ludi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe- objasnila je pevačica.

MOLIM SUPRUGA DA NE IZLAZIMO IZ KUĆE Goca Tržan progovorila o depresiji i psihičkim padovima

Nikola Todorović/Alo!

 

 

Veliku slavu koju je stekla nikada nije iskorišćavala, već se oduvek trudila da sačuva vrednosti poput skromnosti i prizemnosti koje je stekla još kao devojčica u svom porodičnom domu.

- Sve u životu što imam sam sama zaradila i zaslužila, ništa mi u životu nije bilo pruženo na dlanu. Prizemna sam osoba, mene bi bilo sramota da uđem negde preko reda, verujte mi- istakla je.

Na svoje skromno, ali srećno detinjstvo je izuzetno ponosna, a nikada nije bila od onih koji se stide da govore o svom životu pre popularnosti.

- U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Htela sam čak da radim na pumpi, da perem prozore- nedavno je otkrila Goca.

BILO GA JE SRAMOTA ŠTO TO RADI PREDA MNOM Ksenija Knežević otkrila očev najveći blam

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading