ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI Darko i Barbara raskinuli jer ona ima novog dečka?
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić je pre dva dana priveden, a alko-test i test na narkotike pokazali su da je folker vozio automobil pod dejstvom alkohola, ali i kokaina. Kažnjen je sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana, dok je Barbara Bobak potom rekla da je definitivno stavila tačku na njihovu vezu.

Meštani Brestača, gde Darko Lazić živi, kažu da pevač sumnja da je njegova bivša devojka Barbara Bobak našla drugog dečka.

- Bili su kao rogovi u vreći. Svađali su se i mirili. Međutim, sada mislim da je definitivno kraj. Čuo sam da Lazić sumnja da Barbara ima drugog i da je to glavni razlog kraha njihove veze - priča komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

I druga meštanka navodi slično.

Preporučujemo: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI Darko i Barbara raskinuli jer ona ima novog dečka?

Printscreen

 

- Darko se uvek javi, fin je i kulturan. Radi u bašti. Nije mu ovo trebalo. Kažu da su ga žene upropastile. Teško je kad nosiš teret slave. Ne viđam više Barbaru da dolazi, a doskoro je dolazila stalno - zaključuje komšinica za "Kurir".

Darkova majka Branka Lazić je rekla da se jako potresla, iznervirala, kao i da je bila zabrinuta. Navela je da se nije čula sa sinom, iako je Darko odavno izašao iz pritvora.

Barbara je, inače, rekla da je vest da je imao drogu u krvi nije iznenadila, dok mu je tražila da ga ne vidi kad bude došla u stan po garderobu.

- Čuli smo se, rekla sam mu da mi javi kada ne bude u stanu da dođem da pokupim ostatak svojih stvari - kazala je Barbara, pa otkrila da li su naprasno prekinute pripreme za njihovo venčanje, kako se pričalo.

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI Darko i Barbara raskinuli jer ona ima novog dečka?

Printscreen

 

- Nisu tekle nikakve pripreme ni za šta, ja sam odavno stavila tačku na sve to - rekla je bila odsečno za "Alo".

Na pitanje da li je bila upućena u to da Darko konzumira kokain i kako je reagovala kada je saznala da je pozitivan na narko-test, Barbara je rekla:

- Da li sam bila upućena ili ne ne treba nikoga da interesuje. Reagovala sam neiznenađeno.

OSVETLAĆU OBRAZ SRBIJE Konstrakta pred odlazak na Evroviziju progovorila o nastupu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading