ONA JE DVORSKA LUDA Uroš Ćertić javno odgovorio Jovani Jeremić, brutalno je isprozivao
Foto: Facebook

Kaskader Uroš Ćertić uzvratio je voditeljki Jovani Jeremić za sve reči koje je rekla o njegovoj prijateljici Mariji Veljković.

- Marija me je nazvala tog jutra i rekla: 'Šta je ovo?' Zovu me, zivkaju me. Više puta sam nazvao i upozorio na to šta se priča i da je taj neki njegov drug sreo mog druga i raspitivao se. U tom trenutku njih dvoje spavaju odvojeno već godinu i po dana. Znam sve to, jer smo prijatelji, zna i ona moje neke situacije - rekao je kaskader Uroš Ćertić.

ONA JE DVORSKA LUDA Uroš Ćertić javno odgovorio Jovani Jeremić, brutalno je isprozivao

Foto: Printscreen/instagram

 

Ćertić je otkrio i da su on i Marija zahladnili odnose, kao i da se više ne viđaju.

- Ona se preselila negde nogu iza nogu u devojački stan. Ne viđamo se sada - iskreno je ispričao Ćertić.

A onda je kaskader Uroš Ćertić osuo paljbu po voditeljki Jovani Jeremić, koja je ničim izazvana napala voditeljku Mariju Veljković zbog novinskih natpisa.

ONA JE DVORSKA LUDA Uroš Ćertić javno odgovorio Jovani Jeremić, brutalno je isprozivao

Foto: Vladimir Marković

 

- Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju Upoznajte parove obučena kao prostitutka iz "Picinog parka". Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić...ono... žena nije normalna, zulander pogledi, vozi taj talas što ti Željko Mitrović dao sa tim dogovorenim pitanjima i gostima - rekao je Ćertić.

Pročitajte još: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

 

- Znam Jovanu sa Hepi televizije. Pritom ta Jovana je tog... Ne znam. Priča se isto svašta za tog... Neću da se piše - ostao je do kraja nedorečen.

MORA DA ODGOVARA RUŽNNO JE Poznati dali svoj sud o slučaju Darka Lazića

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
PERA

29.04.2022 08:10

a šta si ti Certicu sa tom istetoviranom desnom rukom, kao neki mangup? Otišla Marija sa konja na magarca.

Nens

29.04.2022 09:06

U pravu je. Jovana je dvorska luda.....