DO SADA GA NISMO UPOZNALI U OVOM SVETLU Željko Mitrović završava pisanje svog pozorišnog i filmskog prvenca
Alo

Najneobičniji biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe.

pink.rs

 

U prilog tome govori da praznike nije proveo kao običan svet, već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo i do sada neviđeno kako kod nas tako i u svetu. Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem,reżiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takodje, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U medjuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da ce Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava Romeo & Juliet! - rekao je Željko.

Promo Pink

 

Pročitajte još: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim - verujemo da će njegov prvenac "Lucifer" svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi. Kao neko ko je veoma temeljan u svemu što radi, njegove prognoze da će Beograd postati lider u ovoj umetničkoj sferi sigurno će se ispostaviti da su tačne.

CECA ZA JEDNU NOĆ U LONDONU DALA VIŠE OD 1.000 EVRA Folk diva boravi u jednom od najskupljih hotela (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Roki

28.04.2022 19:37

Glavne uloge igraju Debila i Miljana kulic