Marija
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Dedinje, Kosančićev venac i Bežanijska kosa doskora su važili za ekskluzivne delove grada u kojima su predstavnici estradnog establišmenta kupovali nekretnine. Sve se promenilo izgradnjom luksuznog kompleksa na obali Save poznatom pod nazivom „Beograd na vodi“, u kojem nekretninu planira da kupi i Marija Šerifović, saznaje Alo!.

Marija

Printscreen

 

Iako je dosad živela u velikom stanu u jednom od poznatijih naselja u Novom Beogradu, evrovizijska pobednica je za sebe očigledno poželela još veći i lepši dom.

- Marija poseduje lep i veoma funkcionalan stan koji možemo često da vidimo u njenim vlogovima. Uprkos tome ona je rešila da promeni mesto stalnog boravka i preseli se u veći, lepši i luksuzniji dom - počinje izvor za Alo!, i dodaje:

- Poželela je da živi bliže centru grada a da opet ima neki mir. Pošto obožava vodu, izbor je pao na Beograd na vodi. Marija voli novu gradnju, modernu arhitekturu i dizajn i sasvim je logično što baš u ovom kompleksu želi da kupi stan. Osim toga, svoj novi dom je birala i po merilima kućnog ljubimca koga će uvek moći da prošeta kejom ispred zgrada Beograda na vodi. Veći stan joj je potreban i zbog poseta mame Verice koja često iz Kragujevca dolazi kod nje - objašnjava izvor, a naša saznanja nedavno je potvrdio i snimak u emisiji „Paparaco lov“ na kome se jasno vidi da Marija ide u obilazak grada i razgleda luksuzne stanove. Nakon gostovanja u emisiji „Amidži šou“ pop zvezda je krenula u noćnu vožnju s najboljim prijateljima. Odvezli su se do „Beograda na vodi“ gde su izašli, prošetali, a Marija im je u jednom trenutku pokazivala jedan od stanova na poslednjim spratovima.

SELI SE Šerifovićeva uhvaćena prilikom razgledanja nove nekretnine: Marija kupuje stan u Beogradu na vodi

Foto: ATA Images

 

Za Mariju nema zime jer ona radi i nastupa punom parom, tako da ne čudi što sebi može da priušti nekretninu u kompleksu u kome kvadrat košta i do 9.000 evra.

Mi dodajemo da će Mariji biti lako jer u kupovini i sređivanju stana može da joj pomogne koleginica Viki Miljković, koja se bavi prodajom i uređenjem nekretnina baš u ovom delu glavnog grada Srbije.

Pročitajte još: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

 U komšiluku Đani, Nena, Jana i Žika

Kada se preseli u trenutno najpoznatiji i najpopularniji kompleks u zemlji, Marija će imati veoma poznat i popularan komšiluk. Osim sa Viki Miljković, ona će moći da se sreće i druži i s voditeljem Žikom Nikolićem, Đanijem i Slađom, kao i sa svojim koleginicama Janom Todorović i Nedom Ukraden.

KLADIO BIH SE DA KONSTRAKTA POBEĐUJE NA EUROSONGU Toni Cetinski javno podržao našu predstavnicu, veruje da je ona pun pogodak

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading