ŠOKANTNI DETALJI IZ ĆELIJE Darko Lazić bahat i agresivan, urla na sav glas, a jednu stvar neprestano ponavlja
Foto: Printscreen

Pevaču Darku Laziću određen je pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.

Kako se saznaje iz nezvaničnih izvora, njemu su prilikom određivanja pritvora oduzete lične stvari koje je imao sa sobom, a između ostalog i pertle na patikama i kaiš, što je i praksa u ovakvim slučajevima, kako ne bi došlo do pokušaja suicida.

 

 

Izvor dalje navodi, da je Laziću pritvor navodno teško pao i da se u njemu ponaša vrlo agresivno i bezobrazno.

- Od kad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sva glas, jer ne može da veruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje. Posle toga se malo smirio i zaspao - završava izvor.

Preporučujemo: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

 

 

Podsetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Podvgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

NA ESTRADI SAM BILA PRVA KOJA SE SKIDALA Nada Topčagić prisetila se mlađih dana, a evo ulazi li u rijaliti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Denny

27.04.2022 14:52

To sto je voxzio malo brze na auto putu uopste nije problem, ali pozitivan na kokain !? E to je VELIKI PROBLEM. Takve ljude treba skloniti sa ulice a, na zalost, sve ih je vise.

Obožavateljka

27.04.2022 15:16

LAZICA SMESTITE U LAZU ZA NJEGOVO DOBRO!

jovan

28.04.2022 16:07

rekoh da ce poginuti u saobracaju ili ce ubiti nekog,u zatvor duzi...