MARINA JE OSETILA DA UMIRE Ana Nikolić otkrila nepoznate detalje prijateljstva sa Tucakovićevom, ovo će vas rasplakati
Foto: Alo/ilustracija

Ana Nikolić je praktično od početka svoje karijere sarađivala sa Marinom Tucaković, te ima mnogo priča i anegdota koje je sećaju na nju.

Marininu smrt Ana još uvek ne može da preboli, a nedavno je izdvojila najdražu pesmu koju joj je ona napisala, te podelila i tužnu priču koja stoji iza nje.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

- Pesma ‘Perspektive’ je nastala u trenutku kada je bila svesna da umire, jako loše se oseća, ona piše tekst koji ja dobijam u autu kada krećem za Skoplje. Povezli smo njenog sina Laću, ja mu pokažem i mi počinjemo da plačemo u kolima - ispričala je pevačica u emisiji „Sceniranje“ i dodala:

Pročitajte još: Lidija Vukićević pokazala MAJKU: Od nje je nasledila osmeh i šarm, ali i jedan UPEČATLJIV detalj koji sa ponosom ističe

E-stock

 

- Možda taj tekst ima najveću težinu po meni, s tim što je to odgovor na 'Adio amore' koju je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima dok se borio sa porocima, a njen odgovor je usledio kasnije. Tako su mama i sin razgovarali, ja to razumem, jer nekada neke stvari ne možeš da kažeš, duša govori i onda pesnici i umetnici tako razgovaraju - objasnila je Ana.

SPREMA SE GRANDIOZNO VESELJE Katarina Grujić otkrila datum svadbe sa Gobeljićem, a već su spremne i luksuzne pozivnice

Komentari (0)

Loading