PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI Dušica Grabović nakon ovog skandala, čeka odluku nadležnih organa za svoj slučaj
Printscreen

Pevačica Dušica Grabović proživela je veliki stres, jer je njen telefon izgubljen, te se ona odmah oglasila na Instagram profilu povodom ove drame. Naime, Dušica je objavila svojim pratiocima šta joj se desilo, te da ne može da dođe sebi od šoka.

Međutim, ono što je još više iznerviralo Grabovićevu, jeste to što je telefon zaboravila u taksiju, a niko nije želeo da joj se javi na broj kada je zvala. Pevačica je objasnila da sada čeka da policija obavi svoj deo posla, jer je prinuđena da aktivira njihove snage, budući da joj niko nije izašao u susret.

Printscreen/PaparazzoLov

 

- Da li je moguće da moj telefon zvoni ceo dan i taksista neće da se javi, a ostao je na zadnjem sedištu?! Prinuđena sam da odem i da prijavim policiji jer je prosto nemoguće da čovek nije ušao u auto ceo dan iako je praznik i razumem da smo svi kod kuće i uživamo u porodičnoj atmosferi, ali preterao je - poručila je Dušica.

Printscreen

 

Pročitajte još: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

- Ušao je u deseti sat nejavljanja. Kralju, pokloniću ti telefon, samo mi vrati moj, aman! Ako nešto mrzim, mrzim lopove i sitne vaćaroše!- završila je Dušica.

NA TAJ BEZOBRAZLUK SAM USPELA Mira Banjac je jedna od najvećih glumica, zamalo da nije upala na akademiju, a evo i zbog čega

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading