ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO Goga Sekulić drugi dan Vaskrsa završila na infuziji, prolazi kroz pravu dramu
Alo!/Masanori Jošida

Pevačica Goga Sekulić na Instagram profilu objavila je fotografiju da je drugog dana najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrs, završila na infuziji. Mnogi njeni pratioci su se uplašili da se Sekulićevoj slošilo, pa se digla velika panika na društvenim mrežama.

Naime, kao neko ko neprestano nastupa i ima dosta zakazanih koncerata, Goga i te kako oseća veliki umor, zbog čega dosta više mora da obrati pažnju na njen imunološki sistem. Tim povodom, Goga je odlučila da će kroz infuziju da prima potrebe minerale i vitamine koje će da ojačaju njen imunitet. 

ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO Goga Sekulić drugi dan Vaskrsa završila na infuziji, prolazi kroz pravu dramu

Foto: Printscreen/instagram

 

Preporučujemo: Uskrs u domu Seke Aleksić: Dnevni boravak je pretvorila u PRAZNIČNU BAJKU, a svi komentarišu jedan DETALJ

S toga, pevačica se odlučila ovog puta da kroz infuziju, dobije potrebnu količinu vitamina C, kako bi joj se povratila energija. Goga se oglasila za portal Republika.rs i otkrila šta joj se deesilo:

- Radila za vikend, a selimo se, pa sam iscrpljena i nešto pojela. Tako da sam morala na infuziju. Imunitet. Moram da se odmaram - izjavila je Goga. 

OTKRIVEN NAPADAČ NA TIKTOKERA Izbačen iz takmičenja zbog nasilja, Relja mu bio mentor, a evo koju poznatu pevačicu je nazvao k*rvom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading