MISICA HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE OVAKO PROSLAVLJA USKRS Dajana posle pakla kroz koji je prošla pokazala šta radi na ovaj dan (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja misica Slavica Tripunović Dajana obeležila je u svom domu Vaskrs - najradosniji hrišćanski praznik.

Dajana je na društvenim mrežama jednostavno podelila korpicu sa jajima, pri čemu je moguće bilo primetiti da se opredelila za raznobojna jaja ukrašena nalepnicama sa prepoznatljivim motivima Vaskrsa.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Slavica se našla u središtu interesovanja javnosti zbog hapšenja u okviru akcije policije vezane za suzbijanje elitne prostitucije.

Pročitajte još: Ko bi trebalo da nasledi kraljicu Elizabetu II na prestolu? Britanci izneli svoje stavove, većina je za JEDNOG PRINCA!

- Htela sam da se sa advokatom viđam jednom nedeljno, ali se viđamo svakog dana. Mi samo dopunjujemo nešto, ono što će se naći pred sudom. Nažalost, svaki moj dan počinje ovako. Ovako nešto apsolutno nisam očekivala. Bila sam mesec dana kod mog sina u Italiji - ispričala je, između ostalog, Tripunovićeva u prvoj ispovesti nakon hapšenja.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kad sam se vratila krenuo je taj cunami. Ovo je pakao, takav atak je krenuo na mene. Prate me, ja idem recimo da platim struju, pa kažu da idem sa kovertom punom para... Kažu da gradim hotele, motele, a ja sam recimo kafić koji se spominjao zatvorila pre 15 godina - dodala je ona.

- Upadali su mi tri puta u dvorište, previše laži izlazi u javnost. Čini mi se da ću ja ovde kod advokata biti stalno, ovde ćete me viđati češće - objasnila je Slavica tada.

JA NE FARBAM JAJA, TO RADI NEKO DRUGI Ceca priznala ko pravi bogatu trpezu za praznik, a ovako je slavila Uskrs u Žitorađi

Komentari (1)

Loading
hm

26.04.2022 11:36

Izgleda da se bolje snalazi sa drugim jajima