NOVI DOM SLOBE RADANOVIĆA Pevač se uselio u kuću sa suprugom Jelenom i njena dva sina (FOTO)
Alo

Sloba Radanović nedavno je kupio kuću u Višnjici, gde se uselio sa svojom suprugom Jelenom i njenim sinovima, a ona je sada pokazala kako izgleda unutrašnjost njihovog doma.

Naime, dok je pevač sa dečacima gledao meč Novaka Đokovića protiv Karena Hačanova, Jelena ih je snimala i objavila atmosferu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

Momci su se zavalili i uživali u velikoj dnevnoj sobi, dok su ležali na komfornoj ugaonoj garnituri narandžaste boje. Jelena je snimila i druge delove ove prostorije - police sa ramovima za slike, ukrasima, a posebnu pažnju je privukao i ogroman televizor u koji su pevač i dečaci gotovo bez treptanja gledali.

Dok je mlađi naslednik bio naslonjen na Slobu, stariji je stajao iza njega i mazio ga po glavi, što je oduševilo pevačeve pratioce

NOVI DOM SLOBE RADANOVIĆA Pevač se uselio u kuću sa suprugom Jelenom i njena dva sina (FOTO)

Alo

 


Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

Podsetimo, Radanović je nedavno stao na ludi kamen sa Jelenom, a ubrzo potom su kupili i kuću u koju su se uselili. Kako su mediji pisali, Sloba je za novi dom dao pravo bogatstvo, oko 500 hiljada evra, koje je vredno štedeo u prethodnih nekoliko godina.

FIZIČKI OBRAČUN NA NASTUPU PEVAČA Snimak Relje Popovića je već uveliko postao viralan, komentari se samo nižu (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading