MAMA ŽELI JEDNO UNUČE Katarina Živković otkrila koja joj je najveća želja u životu, pa progovorila i o udaji
Foto: Dejan Briza

Pevačica Katarina Kaća Živković otkriva da joj je majka u više navrata priznala da bi volela da njihovom kućom trčkara unuče, ali da je ona njenu želju za prinovom za sada uspešno rešila.

Kako kaže, često sluša i o planovima za svadbu, što je od srca nasmeje.

MAMA ŽELI JEDNO UNUČE Katarina Živković otkrila koja joj je najveća želja u životu, pa progovorila i o udaji

Foto: ATA Images

 

- Mama pravi spisak zvanica za moju svadbu, vrlo je duhovita žena. Sve to što radi sa spiskovima je deo njenog šarma. To ne doživljavam kao presiju, već kao humor. Za početak, želi i jedno unuče, međutim, da bismo o tome prestali da pričamo, ja sam joj poklonila jednu čivavu i sada joj je ona centar sveta. Prestale smo da pričamo o bebi, privremeno sam joj okupirala pažnju. Neka ljulja kucu dok ne rodim bebu - objašnjava Kaća i otkriva da zaista želi dete:

- Imam majčinski instinkt i dete je jedino što zaista želim da se desi, daće dragi bog da do toga i dođe, samo ne znam kada. U životu sam veliki deo želja ostvarila, ovo mi je jedina preostala koja je zaista ogromna. Kad sam bila mala, sve je bilo bezbrižnije, bez mobilnih telefona, bluda, razvrata i nemorala, koje gledamo na televiziji. Te negativne stvari nisu bile tako pristupačne. Sada se detetu svašta plasira i mislim da je teže biti roditelj - dodala je ona.

MAMA ŽELI JEDNO UNUČE Katarina Živković otkrila koja joj je najveća želja u životu, pa progovorila i o udaji

Foto: Nenad Vujanović

 

Katarina otkriva da najveći hrišćanski praznik neće provesti s najmilijima, ali i da će sve nadoknaditi čim se vrati s puta.

- Ove godine Vaskrs proslavljam radno s bendom, koji je sjajan, a s porodicom ću sve da nadomestim kasnije. Bukirana sam do septembra, imam mnogo nastupa. Obožavam da radim i nikad mi ništa nije teško, smatram da sam, na neki način, privilegovana jer radim nešto što volim najviše na svetu i plus zarađujem. Šta mi više od posla treba - zadovoljno ističe i dodaje da je u rodnom Leskovcu neretko dočekaju negativnim komentarima.

Pročitajte još: Prerana SMRT planetarno popularnog DIZAJNERA: Zbog bolesti je prodavao DRAGOCENOSTI, a danas se ceo svet oprašta od njega!

- Bude onih koji kažu da sam se uzvezdila jer koristim padeže i promenila sam akcenat. Ne kažu, aha, napredovala je i radila na sebi. Toga ima i u porodici i među prijateljima, ali u maloj količini, mahom su super prema meni. Davno sam otišla i sada već i Beograd doživljavam kao dom. Ti negativni, ali ni pozitivni komentari ne oblikuju moj život. Trudim se da budem objektivna i stroga prema sebi - objasnila je.

MAMA ŽELI JEDNO UNUČE Katarina Živković otkrila koja joj je najveća želja u životu, pa progovorila i o udaji

Alo.rs

 

Podržavam talentovane rijaliti-pevačice, ne one kojima je to paravan za prostituciju

- Rijaliti-pevačice podržavam ako su zaista talentovane za pevanje, a to im nije paravan za prostituciju. Nemam ništa protiv razgolićenih pevačica, muzika je umetnost i tu treba improvizovati i pratiti trendove. Više imam protiv ovih kvazipevačica i činjenice da se stavljamo u isti koš. Mislim da nema elitne prostitucije, čula sam da su samo klijenti elitni. To mi je i smešno - zaključila je Kaća.

NJENE OČI SU POSLEDNJA SLIKA KOJU PAMTIM Sin pokojne Marine Tucaković otvorio dušu i otkrio šta mu najviše nedostaje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading