U RIJALITIJU PRIČAO DA JE BIO INTIMAN SA STARLETOM Sve žene sa kojima su povezivali Uroša Ćertića pre Marije Veljković
Foto: Facebook

Kaskader je u rijalitijima često bio blizak sa ženama, a njegova veza sa bivšom članicom grupe „Models“, Ivanom Stamenković Sindi, bila je veoma medijski ispraćena.

Iako su se Sindi i Uroš upoznali u kuću „Velikog brata“ 2013. godine, emotivnu vezu započeli su tek nakon što su oboje napustili rijaliti.

Naime, tokom trajanja rijaliti programa pričalo se o simpatijama između Uroša i Soraje Vučelić, a gvorilo se i o Uroševoj romansi sa Avom Karabatić sa kojom je u pomenutom rijaliti programu on tvrdio da je bio intiman.

U RIJALITIJU PRIČAO DA JE BIO INTIMAN SA STARLETOM Sve žene sa kojima su povezivali Uroša Ćertića pre Marije Veljković

Printscreen

 

Ipak, nakon izlaska iz kuće "Velikog brata", Ćertić se zainteresovao za Sindi, te je od produkcije tražio njen broj telefona, kako bi je kontaktirao.

- Neki naši zajednički prijatelji su mi pre početka rijalitija za Ivanu rekli da je dobra i kul devojka. Bili su u pravu. Pored toga, bila mi je najlepša od svih devojaka tamo jer cenim prirodan izgled, i moj je tip devojke. Prve večeri mi je bila kul, lepo smo se družili. Sledećih pet dana je nisam primetio. Nije skidala pidžamu, ležala je i bila nebitna, kao da ne postoji - rekao je kaskader na samom početku veze sa pevačicom.

U RIJALITIJU PRIČAO DA JE BIO INTIMAN SA STARLETOM Sve žene sa kojima su povezivali Uroša Ćertića pre Marije Veljković

Printscreen

 

Međutim, Ivana je tvrdila da Uroša na početku nije ni primetila, te da ga je gledala kao druga, ali je nakon rijalitija to preraslo u ljubav.

 - Dopada mi se kako razmišlja i što je džentlmen. Osim toga, imamo isti pogled na život, prirodni smo i jednostavni ljudi - rekla je Sindi tada, a da je to istina svedoči i dalji odnos između njih dvoje.

Ljubav nekadašnje modelsice i kaskadera trajala je devet meseci, nakon čega su se rastali u prijateljskim odnosima. I dok nikada nisu želeli da za medije govore o razlogu raskida, dotle je bivši par imao samo reči hvale jedno za drugo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uki Certic (@ukicertic011)

Kasnije je Uroš dugi niz godina bio sa svojom izabranicom Ivanom Papić, koju je nazivao svojom "nevenčanom suprugom". Tokom veze dobili su sina Nikolasa.

Pročitajte još: HIT Dijeta pevačice NATAŠE BEKVALAC: Izgubićete više od DESET kilograma za samo MESEC dana!

Tokom veze sa Ivanom, Uroš je bio uhapšen, a ona je sve vreme bila uz njega. Jedno vreme su čak i planirali da se odsele u Grčku, prenosili su domaći mediji.

EKSKLUZIVNO NA HYPE TELEVIZIJI Pogledajte spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading