MNOGO PUTA POKUŠALA SAM DA NAPUSTIM SVE Pevačica otkrila problematiku izlaska iz grupe 'Balkanika'
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica dobrog glasa, Danica Krstić, dugi niz godina bila je članica grupe "Balkanika" za koji je vežu najlepše uspomene.

Pre godinu dana, naša zemlja ostala je bez vrsnog umetnika Sanje Ilića, u kome je Danica Krstić videla drugog oca i sa čijom smrću ne može da se pomiri.

Krstićevu, danas često viđamo kao deo žirija u emisiji "Nikad Nije Kasno", a upravo sa svojim preminulim šefom je prvi put gostovala u popularnom šou.

- Sedela sam sa njim u kafiću pokušavajući peti put da mu dam ostavku jer sam pokušavala da izađem iz benda, ali sam bila zaljubljena u sve kolege, druženje i koncept grupe, ali sam morala malo više da krenem da stavljam akcenat na svoju solo karijeru. Njega je tada zvao Žika, koga sam ja inače malo pre toga odbila rekavši da imam obaveze, i ja onako plačem na sred kafića kako moram da dam ostavku, a Sanja mi kaže da mora da se javi. Žika ga je pitao da dođe u žiri i za mene, i on mu rekao da ćemo doći zajedno - prisetila se ona tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Tako je počela njena ljubav prema ovoj emisiji, a Žiki se danas uvek rado odazove na poziv.

Pročitajte još: HIT Dijeta pevačice NATAŠE BEKVALAC: Izgubićete više od DESET kilograma za samo MESEC dana!

 

- Svaki put se naslušam fantastičnih priča i jako me motiviše to kako oni i dalje imaju snage da se bore i da budu nasmejani i srećni i da dođu tu da pevaju - iskrena je bila Danica.

ČUO SAM SE JUTROS SA MARIJOM Ponovo se oglasio Uroš Ćertić o ljubavnoj aferi sa voditeljkom 'Slagalice'

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading