SVI GA VRLO DOBRO ZNATE Marija Veljković se razvela zbog ljubavne afere sa rijaliti učesnikom, a evo o kome je reč
Foto: Printscreen/instagram

Da se i pored troje divne dece, Marija Veljković i Milan Milovanović razvode, saznali smo pre nekoliko meseci. Iako su neko vreme živeli pod istim krovom, do pomirenja nije došlo, a Marija se sa decom preselila u svoj devojački stan.

Sada je, kako domaći mediji pišu, konačno poznat i razlog razvoda Marije Veljković i Milana Milovanovića.Voditeljka se razvodi zbog ljubavne afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

- Marija i Uroš su živeli na 200 metara jedno od drugog, na Dorćolu. Tako su se i upoznali, u kraju. Ona je vodila decu u vrtić, školu, nekad bi šetala psa, prolazila je pored Uroševe zgrade, a i svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je počelo sa zdravo, a vremenom su razgovori postajali sve duži i sadržajniji, da bi onda to preraslo u nešto više. Dok je trajalo to i nije bila neka tajna. Viđali su se tako oko pola godine, a onda je i muž počeo da sumnja. Njen brak je i pre ovoga bio u krizi, a neverstvo je samo poslužilo za formalni kraj - kaže izvor za pomenuti list.

SVI GA VRLO DOBRO ZNATE Marija Veljković se razvela zbog ljubavne afere sa rijaliti učesnikom, a evo o kome je reč

Printscreen

 

Preporučujemo: Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

Ove glasine potvrdio je i sam Uroš Ćertić:

- Da istina je, a njemu imam da poručim: "Ako po društvenim mrežama ne prestane da maltretira Mariju i mene izaći ću na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i progovoriti o svemu" - rekao je on.

FARBA JAJA ZA CELU ULICU Marija Mikić će ovaj Uskrs zauvek pamtiti, a evo i po čemu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading