HITNA OPERACIJA HARISA DŽINOVIĆA KOJA JE ZABRINULA SVE Pevač nije imao nikakve simptome, a ovo su svi detalji intervencije
Alo

Haris Džinović je uvek bio dobrog zdravlja, a imao je i izražen "njuh" da može da predupredi situaciju ako nešto krene po zlu, to mu je posebno pomoglo pre 15 godina, kada je sasvim slučajno saznao da je potrebno da se operiše, što je iz istih stopa i učinjeno.

Naime, legendarni pevač, uprkos tome što nije osećao nikakve simptome, a očekivalo se da ga u tom stadijumu boli deo isprod rebara i ima mučnine, otišao je na lekarski pregled gde mu je po savetu stručnjaka savetovano da se podvrgne operaciji žučne kese. Intervencija je izvršena u KBC Dr Dragiša Mišović, a on se posle svega par sati osećao odlično.

Preporučujemo: Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

Alo

 

- Sada je sve u redu. Uspeo sam u pokušaju da predvidim i rešim na vreme svaki eventualni problem sa zdravljem. Po savetu lekara, otišao sam na redovnu kontrolu i na osnovu još tri stučna mišljenja koja su se uskaladila odlučio sam se na ovaj korak. Zaključak je bio da bi bilo dobro da se uradi hirurški zahvat, odnosno najelegantnija operacija koja postoji, ako bilo koja operacija može biti elegantna. Nije to bilo ni alarmantno ni urgentno, jednostavno je bilo preventivno. To je kao kada imate tačkicu na zubu pa odete kod zubara da vam se ne bi desio karijes - pričao je tada Haris, pa objasnio tačno o kakvom "elegantnom" zahvatu je reč.

Alo

 

- Radili su mi laparoskopiju, kojom se praktično vadi žučna kesa, koja bi vremenom mogla da mi pravi probleme. Čovek sam koji više voli da presretne neku teškoću, nego da se s njom bori kada je možda već kasno. Sve je trajalo 45 minuta, a u bolnici sam ostao svega 24 sata. Znači operisan sam u tri po podne a kući sam otišao u pola osam ujutru. Možda bih istoga dana dobio otpusnu listu, ali morao sam da se zadržim još malo, pošto sam u postoperativnom toku pio neke antibiotike - iskren je bio Haris, koji je nedaleko od operacije žučne kese operisao i oba kuka. Uz njega u tom momentu bila je supruga Melina, koja je sve vreme strepela, piše Story.

TAMARA ĐURIĆ BILA U VEZI SA POZNATIM PEVAČEM On se oženio, ima dete, a za njegovu žena kažu da je preslikana starleta

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading