PREDVIĐAJU JOJ BLISTAVU BUDUĆNOST Zvezda Granda morala da promeni ime zbog koleginice
Foto: Printscreen/instagram

Od kada je prvi put zapevala u "Zvezdama Granda", Aleksandra Mladenović iz Niša očarala je žiri, a svi su je odmah upamtili i zbog istog imena i prezimena koje nosi već poznata pevačica.

Iz kruga u krug, mlada takmičarka opravdava očekivanja, a mnogi joj već predviđaju blistavu karijeru zbog čega je njena mentorka apelovala da je krajnje vreme da se napravi razlika i ubuduće predstavlja kao Sandra.

- Odlučili smo da ja ostanem Sandra da ne bi došlo do mešanja sa Aleksandrom Mladenović i ne smeta mi, odlično se navikavam - rekla je kandidatkinja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Preporučujemo:  Kako je raznosač mleka postao NAJPOZNATIJI komičar: Imao je MILIONE obožavatelja, družio se sa Majklom Džeksonom, kraljevska porodica ga PRATILA svuda, a opet je doživeo NAJTUŽNIJU smrt!

PREDVIĐAJU JOJ BLISTAVU BUDUĆNOST Zvezda Granda morala da promeni ime zbog koleginice

Printscreen

 

Iako ima samo 17 godina, svesna je da uprkos talentu mora vredno da radi kako bi ostvarila svoje pevačke snove.

- Mama lepo peva, ali neće da prizna, i mislim da je to od Boga dar. Talenat je 50%, ali ostatak je vežba - kaže Sandra.

Nedavno je Snežana Đurišić javno pohvalila Mladenovićku.

- Sad ćete da čujete devojčicu koju, ako Bog da, a daće Bog da je mutiranje ne omete, može da bude moja naslednica. Ja tako zaista mislim i srce mi je prepuno sreće i blago majci što te rodila. Njoj je mentor Ana Bekuta i zavidim Ani - iskrena je bila Snežana.

OŽENIO SE U PAPUČAMA Voja Nedeljković ljubi 17 godina mlađu, a evo kako njegova supruga izgleda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

22.04.2022 09:28

Procitah predvidjaju blistavu buducnos ja pomilsih mlada osoba zavrsila skole bice odlican strucnjak, hirurg, doktor nauka i sl. kada bolje pogledam ono pevacica. O boze da li te ima.

Bozidar

22.04.2022 15:29

Kakvi ste vi novinari,to je strasno. Cura uopste nije promenila ime,i rekla je u jednoj emisiji kad je Sasa pitao kako je zovu inace ona je kazala da je zovu Aleksandra ili Sandra,tako da dete uopste nije promenila ime.