MANIJAK SAM ZA ONLAJN KUPOVINU Seka Aleksić progovorila o praznicima, novom  albumu, rođendanskoj proslavi
Promo

Seka Aleksić krajem ove nedelje proslaviće svoj 41. rođendan, a sada je za Alo! progovorila o žurki koju će organizovati, ali i nesvakidašnjim rođendanskim željama. Pevačica je otkrila da će umesto skupocene garderobe, nakita i stvari o kojima većina žena mašta, njen ovogodišnji poklon biti dugo željeni kokošinjac, kao i mnoštvo kokošaka koje će uskoro krasiti njeno dvorište.

Aleksićeva je za naš list takođe otkrila pojedinosti albuma koji će objaviti nakon petogodišnje pauze, a koji će ubrzo ugledati svetlost dana.

- Obožavam svoj rođendan, pridajem tome veliki značaj i već imam napisanu listu želja. S obzirom na to da ove godine moj rođendan pada uoči Vaskrsa, žurku za najmilije ću organizovati kad prođu praznici. Napraviću malu proslavu, za dvadesetak prijatelja i porodicu - rekla je Seka, pa progovorila o specifičnom i vrlo originalnom poklonu koji će dobiti.

MANIJAK SAM ZA ONLAJN KUPOVINU Seka Aleksić progovorila o praznicima, novom  albumu, rođendanskoj proslavi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Poželela sam da kao rođendanski poklon dobijem kokoške i kokošinjac. Pre nekoliko dana naišli smo na čoveka koji izrađuje kokošinjce i jedva čekam da sve bude završeno. Volim selo i životinje, i zaista uživam u toj vrsti poslova. Rekla sam da nikome neću dati da im priđe, o kokama ću sama voditi računa, ja ću ih hraniti i čistiti za njima - istakla je Aleksićeva, i priznala da još uvek nije uspela da suzbije svoju pasiju prema šopingu.

 - Iskreno, ja sam manijak za onlajn kupovinu. Retko obilazim prodavnice jer me jako mrzi da probam stvari. Uglavnom kupim sve napamet i onda moram da menjam garderobu, jer sebe doživljavam dva broja manju - kroz smeh je rekla pevačica.

Pored organizovanja rođendana, Seka ne krije da vredno radi na završetku novog albuma i snimanju spotova.

MANIJAK SAM ZA ONLAJN KUPOVINU Seka Aleksić progovorila o praznicima, novom  albumu, rođendanskoj proslavi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Privodim kraju album, sve pesme su snimljene, radim na spotovima. Imam dosta elana i spremna sam za nove poslovne pobede. Album će biti šarolik, snimila sam  jedan pravi narodnjak, a tri pesme mi je napisala pokojna Marina Tucaković. To su posebne i drugačije numere. Ne odstupam od svog stila i ostajem dosledna sebi. Neke pesme koje će se naći na novom albumu napisane su za mene pre 10 godina, ali ih nikada nisam snimila jer sam verovala da nije pravi trenutak - zaključila je pevačica.

 Živim po hrišćanskim pravilima

Uskoro se bliži najradosniji hrišćanski praznik, a Seka je jedna od pevačica koje su uvek isticale svoju ljubav prema religiji.

MANIJAK SAM ZA ONLAJN KUPOVINU Seka Aleksić progovorila o praznicima, novom  albumu, rođendanskoj proslavi

Instagram

 

- Živim po hrišćanskim pravilima, u svim iskušenjima mi je vera olakšala da se nosim s problemima. Ove godine Vaksrs ću provesti kod kuće s porodicom i prijateljima. Doći će nam gosti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, oni su drugih vera, ali će s nama farbati jaja i proslaviti Vaskrs - rekla je ona.

Divim se skladnim brakovima

Seka se osvrnula na parove na estradi, pa otkrila čije brakove smatra stabilnim.

- Mislim da nisam jedina na estradi koja ima skladan brak, divim se Željku i Jovani Joksimović, Slobodi Mićalović i Vojinu Ćetkoviću i Jeleni Tomašević i Ivanu Bosiljčiću. Jako je lepo videti da se ljudi toliko dugo poštuju, vole i podržavaju - rekla je pevačica.

Sina ne mogu da zaštitim od jutjubera

Budući da slovi za izuzetno posvećenu majku, pevačica je otkrila probleme u roditeljstvu s kojima se susreće.

- Jakov je porastao, internet je najveći neprijatelj roditelja. On ume sve da nađe, prati jutjubere, a ta deca jako psuju. Ja sam žena koja psuje, ali se trudim da moji sinovi ne slušaju pogrdne reči - poručila je ona.

TRAGEDIJA KOJA JE DOTUKLA GLUMICU Njenog oca su pretukli na smrt, a nekoliko dana kasnije desilo se nešto još gore

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading