POZAJMLJIVAO SAM OD KAMATAŠA Boban Rajović dugovao je 120.000 evra, a Saša Popović je odbio da izda njegov album za Grand (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Pop-folk pevač Boban Rajović (50) na šou-biznis sceni aktivan je pune 22 godine. Iako ga na početku nisu htele ni izdavačke kuće ni mediji, karijeru je gradio polako, bez dinara u džepu, verujući u sebe i svoje mogućnosti. O teškim finansijskim problema koji su ga mučili kada je došao iz Danske gde je taksirao i, kako sam kaže, bio „čistačica“, pevač je pričao u emisiji „Milizam“, dok je u kafeu „Hugo“ ispijao svoj omiljeni sok od sveže ceđenog ananasa.

- Nisam imao ni dinara kada sam došao iz Danske, ali pošto sam bio dobro obučen svi su mislili da imam pare pa su hteli da me oderu - priseća se pevač kroz smeh, i otkriva kako je snimio prvi album:

- Moj prvi album je koštao 80.000 tadašnjih maraka. Pozajmljivao sam novac uglavnom od brata i bliske rodbine. Nekada sam pozajmljivao i od kamataša, ali sam sve to uredno vraćao.

Rajović je naglasio da ga je ulaganje u karijeru mnogo koštalo i prisetio se kako je njegov brat vodio evidenciju njegovih dugova.

POZAJMLJIVAO SAM OD KAMATAŠA Boban Rajović dugovao je 120.000 evra, a Saša Popović je odbio da izda njegov album za Grand (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

- Svako malo od brata sam tražio novac kao pozajmicu, sve 5.000 po 5.000. Vodio je evidenciju u jednoj svojoj svesci, a kako me je pratio i vozio na nastupe, jednom prilikom smo se vraćali, stali usput, a on je izvadio svesku. Sve lepo popisano i kaže mi sada ti je dug 120.000 evra. Pogledao sam ga i rekao mu: „Dodaj ti tu još pet, pa ću ti vratiti“ - ispričao je pevač.

Teška finansijska situacija pratila ga je sve dok nije snimio svoj najveći hit „Usne boje vina“, a Boban je otkrio i koliko ga je koštala ta pesma.

Boban Rajović

Foto: Vladimir Marković

 

- Prvih sedam godina karijere konstantno sam pozajmljivao novac. Čekao sam svoj veliki hit, verovao u sebe i znao da će mi se desiti takva pesma. „Usne boje vina“ su mi radili Romario i Marina Tucaković, a pesma me je koštala 35.000 evra. Tu naravno računam sve, muziku, tekst, aranžman i spot - ispričao je pevač i naglasio da je zahvaljujući ovoj pesmi konačno finansijski stao na noge, vratio dugove i uspeo da snimi treći album, koji ga je koštao 95.000 evra.

Popović je rekao da nisam za Grand

Svoj prvi album „Piroman“ Boban je prvo ponudio Grand produkciji, ali je Saša Popović odbio da ga izda.

- Moj brat i ja smo odneli album Popoviću. On ga je preslušao nekoliko puta i kada smo otišli kod njega, rekao nam je da smo fini, kulturni momci, ali da ja jednostavno nisam za Grand i da treba da se obratimo drugoj izdavačkoj kući - prisetio se Boban.

Snimam dokumentarni film

Svoj trnovit životni i estradni put pevač planira da stavi i na filmsko platno.

- Planiram da o svom životu snimim dokumentarni film. Mislio sam da se zove „Spartanac“, ali nije loše ni da se zove „Piroman“ - otkrio je pevač u emisiji „Milizam“.

NJEGOV HIT I DALJE SE PEVA U KAFANAMA Pevač je sarađivao sa Bosancem, a evo kako danas izgleda i šta radi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading