OTKRILA PRAVU ISTINU Voditeljku Slađanu Tomašević godinama prozivaju da "spava u solarijumu", ona odlučila da odgovori
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka “Beogradske hronike” Slađana Tomašević važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a zbog njenog preplanulog tena mnogi se šale da “spava u solarijumu”.

- Ja uopšte nemam preplanuli ten, to je studijska šminka na licu, pogledaj moje noge i moje ruke, ja u solarijum ne ulazim uopšte, čak se čuvam leti, mene sunce hoće, dovoljno je da budem u vodi, to je činjenica, ali pošto znam da to nije dobro za ekran, vrlo vodim računa i onda se sklanjam, inače neko sunčanje preterano to ne - otkrila je Slađana.

Preporučujemo: Potresna životna priča Svetlane Kitić: Preživela je PAKAO, prvi muž joj nestao bez TRAGA, a drugog su UBILI na kućnom pragu, ali tu nije kraj drame!

OTKRILA PRAVU ISTINU Voditeljku Slađanu Tomašević godinama prozivaju da

Foto: Printscreen/instagram

 

Mediji su je hvalili i mnogi proglasili “najboljim nogama RTS-a”. Ovo joj je donelo više problema, nego koristi, jer je morala da dokazuje da nije “samo lepa”.

- Na početku sam ja bila stvarno samo lepa, ‘to je ona tamo ona lepa’, to je bio komentar pre nekoliko godina i onda moraš da se dokazuješ, uporno, mnogo više nego neke druge osobe. Svaka žena koja je iskrena i koja vodi računa o sebi i koja ima osmeh na licu koja se trudi da bude dobronamerna je lepa žena, nezadovoljne žene koje su stalno ljute, stalno viču, one ne mogu biti lepe, da li je to teži put, jeste, ali to je moj put i to je meni sasvim prihvatljivo jer sve što brzo dobiješ i dobiješ lako, kraće traje - izjavila je voditeljka ujednoj emisiji. 

ZAPOČINJALA JE FIZIČKE OBRAČUNE Bivša Džonija Depa konačno priznala da ga je maltretirala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading