VODITELJKA GODINAMA KRIJE MUŽA Evo čime se on bavi, a ovo im je jedina fotografija na mrežama (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Šarmantna voditeljka jutarnjeg programa Marijana Tabaković godinama je u skladnom braku sa suprugom Ivanom Tabakovićem, sa kojim ima sina Pavla i ćerku Petru, a privatne i porodične fotografije retko objavljuje.

Marijana Tabaković izbegava da postavlja fotografije sa mužem, dok je to uradila samo jednom. Doduše, na istoj im se ne vide lica.

- Ne može ti vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže... P. S. Zna li neko kad prestaje košava? Moj muškarac! Ljubav i ostale đakonije - napisala je Marijana tad.

Preporučujemo: Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!

- Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore - rekla je Marijana nedavno za "Hello".

PODLIVI I OGREBOTINE Učesnik Zvezda Granda završio u bolnici, a sada se oglasio i otkrio u kakvom je stanju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading