RAZOČARALA SAM CECU, TEŠKO MI JE Zvezda Granda ne može da dođe sebi, potpuno očajna otkrila sve šta je muči
Printscreen

Takmičarka Ivana Dulić priznala je da nije zadovoljna nastupom u"Zvezdama Granda" i da ju je trema savladala.

- Prošli put sam bila mnogo zadovoljnija nego sada, mislim da sam prošli put gore otpevala nego sad, ali žiri kaže drugačije, oni bolje čuju - istakla je Ivana i dodala da se oko svega savetuje sa svojom mentorkom Cecom.

- Oko svega se savetujem sa njom, za sve je bukvalno pitam. Jedino je sada nisam poslušala oko intonacije pa sam imala problem, ali ona je meni velika podrška i ostvarenje mog sna. Teže mi je što sam sada nju razočarala, iako ona kaže da nije tako, nego što sam dobila samo tri glasa - objasnila je takmičarka.

Preporučujemo: Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!

Jedna je od mnogih koja se pribojava komentara žirija, posebno kada je u pitanju mišljenje Marije Šerifović i Snežane Đurišić.

- Njih dve su u suštini vrlo realne i pre svega ozbiljni pevači i svaki put zbog njih imam tremu - otkrila je ona.

Svaki mladi pevač ima velike snove i želje, međutim Ivana Dulić ima skromna očekivanja, bar kada je reč o "Zvezdama Granda".

- Iskreno, svi su u fazonu da samo dođu do finala. Mnogo je dobrih pevača, nema pravila, nekada ispadnu oni koji su bolji, a ostanu oni koji imaju neki drugi faktor. Ja sam vrlo pristojan pevač, nisam neka ubica, ima mnogo boljih pevača od mene kojima je mesto u finalu tako da za mene je četvrtina finala sasvim dosta - priznala je.

MI SMO BILE ZAŠTIĆENE Misica Dajana je hapšena zbog prostitucije, a evo šta je rekla o moćnicima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading