IZBRISALA SVE NOVE FOTOGRAFIJE, NIKO NE ZNA ŠTA SE SA NJOM DEŠAVA Ružica Veljković povukla šokantan potez nakon afere prostitucija
Alo

Bivša modelsica i pobednica rijalitija "Parovi" Ružica Veljković našla se u centru skandala posle hapšenja menadžera Duška Banjca, koji je optužen da je navodno podvodio devojke.

Jedna od devojaka koje su uhapšene u akciji protiv organizovanja prostitucije, Marija Halas, potvrdila je da se bavi najstarijim zanatom i detaljno opisala s kojim koleginicama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila. Ona je, navodno, tvrdila da je u taj posao krenula sa Ružicom Veljković, koja se posle pobede u "Parovima" 2016. povukla iz javnosti.

Prema izvoru "Kurira", Ružica je navodno bila veoma tražena zbog toga što je popularna i poznata javnosti, ali je bila dosta povoljnija u odnosu na neke devojke, dok su njene fotografije bile u Duškovom katalogu.

Preporučujemo: Poznata glumica "UHVAĆENA" da se vozi autobusom, a jedan putnik nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE

IZBRISALA SVE NOVE FOTOGRAFIJE, NIKO NE ZNA ŠTA SE SA NJOM DEŠAVA Ružica Veljković povukla šokantan potez nakon afere prostitucija

Alo

 

Nakon što su u medijima izašle pomenute informacije, Ružica se opet povukla iz javnosti, te je sa svog Instagram profila, na koji se vratila, posle, kako se pisalo, sedam godina, sada izbrisala sve novije fotografije koje je kačila i ostavila samo one iz 2019. godine i starije. Nakon ovog njenog poteza svi su se odmah zapitali šta se desilo sa njom, šta radi, gde se nalazi i zbog čega je donela takvu odluku. 

Inače, ona se povukla iz javnosti otkako se udala i rodila dete i veoma retko se oglašavala na društvenim mrežama. Navodno, njen partner je izvesni Marko, doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je krila sve do porođaja. Sada je, nakon priča da se navodno bavi najstarijim zanatom, podelila fotografiju na kojoj je ponovo vidimo sa trudničkim stomakom, dok je medijima potvrdila da je ponovo u drugom stanju, međutim, na kraju je sve novije fotografije izbrisala.

NIKAD NISMO BILI NA ISTIM TALASNIM DUŽINAMA Anabela nikad iskrenije o odnosu sa Andrejem, šokirala svojim priznanjem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading