ZAHVALAN SAM ŠTO TE IMAM Bosanski pevač proslavio rođendan, dečko mu uputio emotivnu poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Fuad Backović Deen proslavio je jubilarni 40. rođendan, a njegov partner Vil Firson, mu je čestitao isti emotivnom porukom, koja je izazvala gomilu komentara.

- Srećan rodendan. Ti si najneverovatniji čovek i moja želja je da ti život da svu slavu koju ti poseduješ. Tako sam blagosloven i zahvalan što te imam - poručio je emotivni Vil.

ZAHVALAN SAM ŠTO TE IMAM Bosanski pevač proslavio rođendan, dečko mu uputio emotivnu poruku (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neki ljudi tihim koracima uđu u tvoj život, zauzmu mesto u tvom srcu i bez obzira na okeane koji vas dele ta ljubav biće dovoljno jaka i ta se iskra nikad neće ugasiti. Ti ćeš zauvek biti moj Fudo - napisala je Hana Hadžiavdagić na rođendanskoj čestitki koja je raznežila pevača.

Inače, Deen sada živi u Los Anđelesu. On je nedavno obeležio 18. rođendan pesme "In the disco", s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji, a koju mu je napisala hrvatska pevačica Vesna Pisarović.

Pročitajte još: Ko je prelepa Brazilka LETISIJA TESARI: Bavi se veoma INSPIRATIVNIM poslom, izabranica je Novakovog brata Marka i GODINAMA su zajedno

Podsećanja radi, Fuad je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega se odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, ali da je srećan.

- Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svet i mentalitet. Bilo mi je teško priviknuti se, bez obzira na to što ceo život putujem i što sam u Milanu živeo sedam godina. Sada mogu da kažem da dobro plivam u svemu tome - rekao je tada pevač.

Pevač se sada retko pojavljuje u javnosti, ali se zna da već nekoliko godina uživa u vezi sa Vilom. Deen nikad nije krio da se ljubav s Vilom desila na prvi pogled, a o njemu je svojevremeno obavestio i širu javnost.

ZAHVALAN SAM ŠTO TE IMAM Bosanski pevač proslavio rođendan, dečko mu uputio emotivnu poruku (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Od početka svoje veze, dvojica momaka se zajedno pojavljuju na dogadđajima, a imali su i par televizijskih gostovanja, u kojima su takođe, jedan drugome pravili društvo. Vil je aktivista za ljudska prava, te na društvenim mrežama redovno podržava afroameričke umetnike i privrednike.

BIVŠI DEČKO U ŠOKU Filip Đukić iskreno o Ružici Veljković i navodima da se bavi najstarijim zanatom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading