ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SILVANE SA ĆERKOM Svi kažu da je ista majka, a Gordana je imala smao 12 godina kada je poginula
Foto: Printscreen/instagram

Pre 45 godina čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe ostavila supruga i ćerku Gordana, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina.

Gordana je često isticala da joj je život bio veoma težak bez majka i da dan danas ne može da je preboli. Silvana je svoju mezimicu uvek vodila sa sobom gde god je mogla, pa su tako bile veoma vezane jedna za drugu. Gordana danas ima 58 godina, profesorka je matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dvojicu sinova.

Preporučujemo: Upoznali su se u ISTOJ ŠKOLI: Podatak koji je sve IZNENADIO, evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Sada se na Instagram stranici posvećenoj Silvani pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj Silvana mazi ćerku po glavi.

Inače, mnogi komentarišu da je Gordana nasledila lepotu od majke i da i te kako liči na nju.

Podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

ODUSTALA OD ZVEZDA GRANDA Cakana otkrila pravi razlog zbog čega njena unuka neće da učestvuje u muzičkom takmičenju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading