ZGODNO TELO I RAVAN STOMAK U PRVOM PLANU Anastasija pokazala kako uživa u Sevilji (FOTO)
Tanjug

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa novim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudelj.

Brzo nakon raskida sa Đorđem Kuljićem, Anastasija Ražnatović je ponovo srećno zaljubljena i to ne krije.

Naime, ona je zbog fubalera otputovala u Sevilji, gde on trenutno igra, a svakodnevno vreme provodi sa njgovom sestrom Vanjom. 

Pevačica je sada podelila snimak iz jednog frizerskog salona gde je otišla da se ulepša i pokazala svoju odevnu kombinaciju duboki roze sorc i crni bodi. Anastasija je istakla svoju vitku figuru i ponosno prošetala svoje telo na kome redovno radi u teretani. 

ZGODNO TELO I RAVAN STOMAK U PRVOM PLANU Anastasija pokazala kako uživa u Sevilji (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, pevačica je upoznala Nemanjinu porodicu i sa njima je u odličnim odnosima, dok bi fudbaler trebalo da za Vaskrs upozna njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović.

Podsetimo, izvori bliski paru govorili su da je porodica Gudelj oduševljena Anastasijom.

- Porodica Gudelj je upoznala Anastasiju i oduševljeni su. S druge stane, Nemanja je samo jednom bio u Beogradu otkako su započeli vezu, i to jedan dan zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji i nije stigao da upozna Ražnatoviće i Ocokoljiće. Ali to će učiniti krajem maja, kada dolazi u prestonicu. Znam samo da obožava Cecu. Iako je odrastao u Holandiji, on je uvek na zabavama poručivao njene pesme i ona mu je jedna od omiljenih pevačica. Nije ni slutio da će mu eto ona jednog dana biti tašta. Naravno, za sada je nezvanično, ali verujte, kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se čuti svadbena zvona. Nemanja je porodični čovek, bez skandala i mrlje u karijeri i životu, pa nemojte da se začudite da kroz nekoliko meseci na pevačicinoj ruci vidite prsten - rekao je sagovornik.

ZOKA BOSANAC PREKO NOĆI POSTAO SLAVAN Njegov hit svi pevaju, a on sada prodaje na pijaci kako bi preživeo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading