30.000 EVRA ZA RENOVIRANJE BAZENA I VILE Suzana i Saša napuštaju Beogradu, šokirali decu svojom odlukom
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Suzana Jovanović i Saša Popović odlučili su da se upute u Opatiju, kako bi unajmili majstore, koji će posvećeno renovirati njihov stan.

Saša namerava da odmah po završetku sezone "Zvezdi Granda" spakuje kofere i otputuje u Opatiju, a ovoga puta pratiće ga i Suzana.

- Kada su kupili tu nekretninu sredili su je po svom ukusu i po svojim potrebama, ali sada je vreme za male promene i za malo osveženje. Odlučili su da prekreče unutra, ali da srede i spoljnu terasu koja izlazi na njihov privatni bazen. Suzana je krenula sa Sašom kako bi odabrala boje, a želi i da menja nešto kako bi na leto mogli da uživaju. Sve to ih neće koštati manje od 30.000 evra, jer hoće neki nameštaj da menjaju - rekao je izvor i otkrio da je Saša Popović doneo odluku koja je pre svega iznenadila Aleksandru i Danijela.

30.000 EVRA ZA RENOVIRANJE BAZENA I VILE Suzana i Saša napuštaju Beogradu, šokirali decu svojom odlukom

Foto: ATA Images

 

Preporučujemo: Bila je najlepša SRPSKA glumica: Udala se za Portugalca i tada joj se život pretvorio u PAKAO

- Saša planira da čim se završi sezona spakuje kofere i da se preseli u Opatiju, gde ima usidren i svoj brod. Plan mu je da ostanu nekoliko meseci kako bi plovili, ali i kako bi im dolazili prijatelji koji su se već najavili. Želi da se naodmara daleko od gužve koja ga okružuje u Beogradu. 

TO NISAM HTELA Goca Tržan konačno posle toliko godina otkrila pravi razlog napuštanja Tap 011

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading