OPROSTIĆU MU, RADIMO NA POMIRENJU! Šokantna izjava Ivane Šašić nakon što je otkriveno da je muž prevario sa 14 godina starijom!
Printscreen

Ivana Šašić bila je gošća jedne emisije i tim povodom se dotakla raznih tema iz svog privatnog života, a najviše na nedavni skandal oko njenog razvoda.

Naime, pevačica je istakla da je i naslednicima objasnila da to nikako nije primer koji treba da slede zbog svog života u budućnosti, a takođe i istakla da oni trenutno rade na izlazu iz ove situacije i eventualnom pomirenju.

- Svi živi su me zvali, a ja nisam bila u stanju da pričam. Ja Bojana neću da pljujem i u ružnoj konotaciji pričam o njemu, on je i dalje tu i nalazi način da se sve ovo završi i da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla ne i nikad, pogrešio jeste, da li je neko spremna o tome da priča ili prizna svoju grešku - bila je iskrena Ivana u emisiji.

OPROSTIĆU MU, RADIMO NA POMIRENJU! Šokantna izjava Ivane Šašić nakon što je otkriveno da je muž prevario sa 14 godina starijom!

Printscreen

 

Podsetimo, pevačica je uhvatila muža u preljubi i potom na društvenim mrežama objavila da se razvodi.

Dragi moji! Da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno. Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija razvod. Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom - napisala je Ivana Šašić nedavno na društvenoj mreži Fejsbuk.

NISI MI NI OTAC, A NI MUŽ Žestoka svađa u Zvezdama Granda, umešao se Saša Popović i momentalno završio na podu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading