EVO KO JE NEMANJA GUDELJ, NOVI CECIN ZET Fudbaler zarađuje ogromne svote novca, voleo je ovu Anastasijinu koleginicu, a jedan detalj na njemu oduševljava
Foto: Alo/ilustracija

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, uplovila je u vezi sa uspešnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Naime, Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.

Gudelj nije ljubitelj noćnog života i veoma vodi računa kako se prezentuje javnosti, baš kao i Anastasija, ali je ranije bio povezivan sa pop zvezdom i njenom koleginicom, Sanjom Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a pevačica je tek pre nekoliko meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Pročitajte još: Skoplje, Beograd, Beč i dalje na zapad: Pevač popularnog hita "Južna pruga" danas je DOKTOR PRIRODNE MEDICINE, a evo kako izgleda

Obožava tetovaže, a jedna od prvih koju je uradio još u Holandiji, bio je portret svog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja. Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka tetovaža na njegovom telu ima posebno značenje.

Gudelj se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su mesec dana u vezi, a mlada pevačica je već bila kod dečka u Španiji, dok je fudbaler Sevilje dva puta dolazio u Beograd kod drage, ali još nije uspeo da upozna taštu Cecu Ražnatović, pišu domaći mediji.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SEVERINE! Pevačica psovala i vređala, policija momentalno reagovala, skandal!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mio

14.04.2022 11:59

Ma kome je ona zanimljiva ne blamirajte se vise,mlada je promeniće celu reprezentaciju...

Voja

15.04.2022 11:00

Što veće pare to veća "ljubav". Sad idem da kupim loz pa dobijem ogromne pare i ja ću imati šanse