NIJEDAN PERFORMANS NE SME DA SE TRETIRA KAO SE*SUALNI OBJEKAT Mili bez dlake na jeziku o svađama zbog stajlinga takmičarki
E stock

Kompozitor Aleksandar Milić Mili prokomentarisao je sukob žirija Zvezda Granda zbog stajlinga takmičarki koje su imale provokativne kostime.

Mili je nakon teških reči i uvreda u emisiji istakao da se "nijedan performans ne sme tretirati kao se*** objekat", što je i sada ponovio.

- Mislim da izgleda da je u žiriju podela na mlađe i starije genercija, ali tako je danas i u društvu. Ja sam u mlađoj, ovoj najmlađoj (smeh). Mislim da nijedan performans ne sme da se tretira kao seksualni objekat - rekao je Mili.

Preporučujemo: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA!

NIJEDAN PERFORMANS NE SME DA SE TRETIRA KAO SE*SUALNI OBJEKAT Mili bez dlake na jeziku o svađama zbog stajlinga takmičarki

Printscreen

 

- Bio sam na primer u Parizu na baletu gde su svi bili goli, kada bi njih gledali kao se**** objekte ne bi imalo smisla onda dolaziti. Želim da zadržim tu slobodu kod izvođača, neko ide na energiju, neko ide na izgled, neko će da obuče haljinu do poda i da otpeva nešto fantastično - ispričao je kompozitor.

Milić je istakao da po njegovom mišljenju takmičarke Anastasija Ićurup i Maja Đorđević, koje je žiri kritikovao, nisu bile vulgarne.

- Raznolikost i treba da postoji i to treba da se neguje. Devojke nisu bile uopšte vulgarne i dale su sve od sebe - istakao je Mili i dodao da je siguran da koleginice iz žirija nisu imale nameru nikoga da uvrede - zaključio je Mili.

Podsetimo, nakon uvreda koje je dobila u emsiji zbog stajlinga, Anastasija je odustala od takmičenja u Zvezdama Granda.

PRETI DA POKORI TORINO Konstrakta u nikad boljoj poziciji na kladionicama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading