BIO SAM MLAD, MNOGO TOGA NISAM ZNAO Željko Joksimović progovorio o roditeljstvu i prvoj ćerki Mini
Vladimir Marković

Muzičar, autor i pevač Željko Joksimović uskoro će proslaviti jubilarni 50. rođendan, pred koji je sumirao utiske o dosadašnjoj karijeri te ispunjenosti na ostalim poljima. Kako kaže, na godine gleda samo kao na broj, dok mu je sa druge strane bitnija jedna druga stvar.

- Ja sam bogobojažljiv čovjek, što samo znači da je svaka strepnja vezana uz ono što radim, kako radim, te radim li dovoljno dobro i pošteno. Tako je i kada je reč o godinama. Ne koliko ih je, nego jesu li protraćene ili ne. Ako nisu, brojke ne smetaju - kaže pevač i sumirajući godine za sobom, otkriva na šta je najponosniji.

- Zanimljivo, ali blizina pedesetog rođendana još me nije naterala na tu vrstu rekapitulacije. Ipak, ponosan sam na sve što sam stvarao i na porodicu koja mi je nekako najvažnija. To je baza od koje sve kreće - kaže Željko koji će ove godine proslaviti jubilarni 50. rođendan, što ne praktikuje uvek.

BIO SAM MLAD, MNOGO TOGA NISAM ZNAO Željko Joksimović progovorio o roditeljstvu i prvoj ćerki Mini

E stock

 

 - Ove godine sam poželeo da slavim rođendan pa su moja žena i Manja preuzele celu organizaciju. Jedva čekam da vidim šta su mi pripremile.

Preporučujemo: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA!

Željko i Jovana Joksimović su u skladnom braku već 10 godina, a pevač nije siguran koja je tajna uspeha na tom polju. 

- Da znam tu tajnu, patentirao bih je i bio najbogatiji čovek na svetu. Ali znam da mi je odnos s Jovanom izuzetno važan, ona i deca su moje polazište, isto koliko i utočište pa se zato i u tome trudim. Ulažem i vraća mi se na najlepši mogući način.

BIO SAM MLAD, MNOGO TOGA NISAM ZNAO Željko Joksimović progovorio o roditeljstvu i prvoj ćerki Mini

Printscreen

 

Željko i Jovana imaju troje male dece, sina Kostu (8), kao i bliznaknje Anu i Srnu (5). Pevač iz prvog braka ima i ćerku Minu koja je u dvadesetim godinama, a razlika između onoga kakav je roditelj bio kada je dobio prvo dete i onoga što je sad je, kako kaže, ogromna.

- Bio sam vrlo mlad kada se Mina rodila i mnogo toga nisam znao, premda ne mislim da je to nedostatak zato što ljubav prema detetu ispravi sve nedostatke. Tako je bilo i onda, tako je i danas. I možda nisam savršen, ali decu neizmerno volim i ona to osećaju.

- U dvadesetima nedostaje mudrosti i znanja, posle nedostaje snage i energije, ali ponavljam, sve to je na neki način nevažno ako deca osećaju ono osnovno i najvažnije - da su roditelji tu za njih i da ih vole - priča Željko i otkriva da pored Mine i Kosta i Srna imaju dara za muziku.

- Kosta već svira klavir, ali svakako ga neću terati da se time u životu bavi, nisam ni Minu. To mora biti njihov izbor, a ne moj. Srna je takođe počela ići na časove klavira. Svo troje su vrlo muzikalni i to me raduje.

TRUDNA BRITNI SPIRS Pevačica čeka treće dete sa fitnes instruktorom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading