JA NISAM PROSTITUTKA Dušica Grabović brutalno o videu na kome navodno ugovara klijentelu
Promo

Dušica Grabović, koja je bila povezivana sa bavljenjem elitnom prostitucijom, istakla je da se tim poslom nikada nije bavila i da joj je napismeno stiglo da nikada nije osuđivana.

Prema rečima novinarke pomenuta redakcija je dobila ekskluzivni snimak osobe koje je navodno ugovarala sastanak sa Dušicom Grabović, a mlada pevačica je istakla da to nije bilo ugovaranje prostitucije, već nastupa.

Na otvoreno pitanje novinarke da li se bavi prostitucijom, Dušica je istakla jasno i glasno da se nikada tim poslom nije bavila.

- Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo - kaže Dušica, koju su kolege etiketirale kao makroa.

JA NISAM PROSTITUTKA Dušica Grabović brutalno o videu na kome navodno ugovara klijentelu

Printscreen

 

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao makro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.

- Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka - istakla je Dušica.

Preporučujemo: Nećete verovati o kojoj našoj PEVAČICI je reč! Ovako je izgledala na početku karijere, a zatim je usledila ŠOK TRANSFORMACIJA!

Ona je istakla da je već otkrila ko je pustio sporni snimak u javnost.

- Imamo dve potencijalne osobe protiv koje ćemo podneti krivične prijave, prvo zato što je neko snimao razgovor. Utvrdila sam ko je, ali ne bih da otkrivam ko je, da ne bi pobegao. Javila sam se čoveku koji je rekao da je prijatelj mojih prijatelja, čim se neko pozvao na njih - kaže Dušica Grabović.

JA NISAM PROSTITUTKA Dušica Grabović brutalno o videu na kome navodno ugovara klijentelu

Promo

 

Prema rečima novinarke kada je Dušici prvi put pustila snimak, Grabović je istakla da je tada ugovarala nastup.

- Tu sam da izvučem maksimum od onog posla. Ja ne znam šta ćemo sa tim devojkama, koje su me direktno optužile za podvođenje. Tužiću svakoga ko mi je uvredio čast - kaže Dušica.

U poslednjoj akciji policije, u kojoj je uhapšeno 29 osoba zbog sumnje da se bave prostitucijom i podvođenjem, Dušica Grabović nije ni privođena i saslušana povodom te afere.

BEKUTA JE ZATVORENA I U KALUPU Oglasio se modni kreator koji je napravio kostim takmičarke zbog koje je pretrpela žestoke kritike i napustila Zvezde Granda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading